Maybelline New York - Lash Sensational Sky High

Dior Lip Glow is de must-have lipbalsem voor make-upartiesten tijdens de modeshows van Dior, en is ook favoriet voor dagelijks gebruik. Deze balsem verbetert en benadrukt de natuurlijke kleur van de lippen op een langdurige manier. Dankzij de Color Reviver-technologie past Dior Addict Lip Glow zich aan aan de unieke vochtigheidsgraad van de lippen en geeft het kleur vrij.

De vernieuwde, diep gepigmenteerde tinten van Clinique's High Impact Mascara laten de ogen direct oplichten.

Deze mascara zorgt ervoor dat iedere wimper meer lengte en volume krijgt, resulterend in een rijke, weelderige en verleidelijke look. De effectiviteit wordt extra verhoogd door de intense, warme kleurschakeringen. Probeer het een keer, en je zult je voortaan onvolledig voelen zonder.

Geen zorgen meer over het selecteren van de perfecte foundation tint. Zodra deze foundation je huid raakt, past hij zich automatisch aan je specifieke huidtint aan en camoufleert roodheid en oneffenheden. Voor een onfeilbaar natuurlijke uitstraling! Bij aanraking met je huid, past de foundation zich aan je specifieke tint aan. Deze foundation is ontwikkeld voor lichte tot medium huidtinten en biedt een vlekkeloze, natuurlijke dekking.

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings