NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème - 15ml

De Pro Digital 2200 Föhn met diffuser en twee blaasmonden, biedt optimale bescherming voor je haar. De digitale motor van deze föhn zorgt voor een constante en veilige temperatuur van 70°C. Bovendien zorgt deze innovatieve föhn voor langdurig zacht en glanzend haar en maakt hij snel en perfect stylen mogelijk.

Deze microvezel handdoek van BEYOND STYLE absorbeert water aanzienlijk sneller dan een gewone katoenen handdoek. Bovendien is het materiaal extreem zacht, waardoor er minder wrijving ontstaat tijdens het afdrogen van je haar. Te veel wrijving kan namelijk leiden tot pluizig en beschadigd haar.

Deze shampoo is rijk aan antioxidanten, die niet alleen zorgen voor een prachtige en gezonde glans, maar het haar ook beschermen tegen verdere uitdroging. Perfect voor mensen met van nature droog haar. Het bevat zijde-extracten die het haar zacht en goed gevoed houden. Verder bevat het extracten van de Australische Kakadu-pruim, een vrucht met een hoog vitamine C-gehalte, wat bijdraagt aan de flexibiliteit van het haar.

Naïf Voedende Shampoo is een verzorgende shampoo met natuurlijke bestanddelen, geschikt voor alle haartypes, die zorgt voor schoon en gezond haar.

Eigenschappen:

  • Bevat natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadolie en bestanddelen afkomstig van kokosvezels.
  • Reinigt en verzorgt zowel het haar als de gevoelige hoofdhuid.
  • Maakt het haar zacht en makkelijk doorkambaar.
  • Irriteert de ogen niet (bevat 0% SLES).
  • Vrij van microplastics en minerale oliën.
  • Beschikbaar in een extra grote, navulbare fles.
  • Is de fles leeg? Vul hem dan eenvoudig bij met onze navulverpakking.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo zuivert blond haar en neutraliseert ongewenste gele en koperachtige schakeringen. Dankzij het unieke Hydrating Hair Drink Complex blijft het haar er gezond, levendig, glanzend en sterk uitzien. Het blonde haar krijgt een stralende look zonder ongewenste kleurnuances. Deze shampoo is ideaal voor alle haartypes, maar in het bijzonder voor blond gekleurd haar.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo werkt effectief tegen ongewenste gele en koperachtige tonen, met onmiddellijke zichtbare resultaten. Bij consistent gebruik zorgt deze shampoo voor blijvende bescherming tegen koperkleuren, waardoor blonde tinten langer fris blijven. Het beschermt het haar tegen dagelijkse oxidatieve schade, elimineert verontreinigingen en geeft het haar zijn glans en flexibiliteit terug. De formule, verrijkt met Hyaluronzuur en Edelweiss, zorgt voor directe hydratatie, verheldert blond haar en voedt het diepgaand.

L'Oreal Paris Elvive Color-Vive Paarse Shampoo is specifiek geformuleerd voor dames met blond, grijs haar of haar dat highlights heeft. Deze formule pakt de ongewenste gele en oranje nuances in het haar aan en zorgt voor een vernieuwde en levendige kleur!

Moroccanoil Purple Perfecting Shampoo is een corrigerende shampoo die speciaal is ontworpen voor blond, gebleekt en grijs haar. Deze shampoo reinigt op een zachte manier en gaat ongewenste gele en oranje tinten tegen. Dankzij de paarse pigmenten biedt het diepte in kleur, extra nuance en een stralende natuurlijke glans. Het resulteert in een hernieuwde look en frisheid voor het haar. Deze shampoo is sulfaatvrij en maakt gebruik van de ArganID™ technologie. Hierin zitten positief geladen microdeeltjes arganolie die de negatief geladen haarwortel aantrekken. Dit zorgt ervoor dat de antioxidanten en vitamines van de arganolie diep in het haar kunnen doordringen, wat bijdraagt aan een gezonder uitziend haar met een schitterende glans. Bovendien wordt de verpakking van de shampoo gemaakt met 50% hergebruikt plastic.

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings