Adverteren op Beautyweb.nl

Vergroot je bereik en autoriteit!

Adverteren op Beautyweb.nl kan voor partners vele voordelen opleveren. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen in de vorm van gastblogs, advertorials, affiliates of branddeals. Samen met onze partners proberen wij onze bezoekers te inspireren en te vermaken met hoogwaardige, leuke en creatieve blogs!

De voordelen van beautyweb

 • Alle links zijn do follow indien wenselijk.
 • Onze hoge autoriteit draagt bij aan het verhogen van de autoriteit van je website.
 • We schrijven unieke hoogwaardige content die goed scoort in Google. We hebben maandelijks meer dan 4000 unieke bezoekers.
 • Naast beautyweb.nl hebben we nog tientallen andere platformen met tienduizenden bezoekers per maand. Opgericht vanuit Web Wings met kennis van Online marketing.
 • Wij denken hierdoor mee aan de behoefte van partners en adverteerders.
 • Gesponserde artikelen worden blijvend geplaatst tegen eenmalige betaling.

Onze Doelgroep

Onze doelgroep bestaat uit voornamelijk vrouwen die midden in het leven staan. Er zijn echter ook verassend veel mannelijke bezoekers. De bezoekers hebben in elk geval gemeen dat ze een bovengemiddelde interesse hebben in uiterlijke verzorging. De meeste bezoekers zijn tussen de 35-44 jaar jong. Deze doelgroep hecht waarde aan schoonheid en welzijn. 

4100
Maandelijkse bezoekers
6.000
Terugkerende bezoekers
92 %
Unieke bezoekers
65 %
Vrouwelijke bezoekers
35 %
Mannelijke bezoekers
35
Gemiddelde leeftijd

De echte beauty’s onder ons keren geregeld terug naar de website. Zo is 8% van alle bezoekers een terugkerende bezoeker en 92% unieke bezoekers.

1.200 likes
100+ volgers

Partner worden van Beautyweb?

Vul onderstaande formulier in en kom met ons in contact.

We bespreken graag een betaalbare oplossing om jouw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen onder onze volgers. Of helpen met het uitvoeren van jullie linkbuilding of SEO strategie.
  © Beautyweb - 2024
  Made with
  Web Wings