De perfecte make up setup

08/12/2022
1092
make up setup

Wij houden er wel van om ons helemaal mooi op te maken voordat we naar school, werk of de stad gaan. Sommige zien het als een rustmomentje voordat ze aan hun dag beginnen, maar om het wel echt als rustmoment te zien, moet je wel beschikken over de juiste make up setup. Om ervoor te zorgen dat jij niets vergeet in je make up setup, hebben wij een complete lijst gemaakt met dingen die ervoor zorgen dat je alles hebt en dat het opgeruimd uitziet. Lees snel verder om onze tips te ontdekken.

Een make up tafel

Het is altijd fijn om een leuk beautyhoekje te hebben. Dit kan al door een make up tafel neer te zetten. Deze make up tafel hoeft niet groot te zijn, echter moet hij wel praktisch in gebruik zijn. Daarom raden wij aan om de tafel tegen de muur te zetten en een tafel te pakken waar een la inzit. Zo kun je ook spulletjes in de la doen zodat de tafel niet zo chaotisch overkomt. Als je tafel overzichtelijk is, kun jij je beter concentreren op je make up. Daar draait het natuurlijk allemaal om.

Een mooie make up spiegel

Een make up setup is natuurlijk niet compleet zonder een mooie make up spiegel. Make up spiegels komen in verschillende soorten en maten. Wij raden aan om eentje te halen die je aan de muur kunt bevestigen. Hierdoor houd je de complete tafel vrij om spullen op te zetten. Om te zorgen dat je voldoende licht hebt bij je tafel, is het aan te raden om een spiegel te halen waar lampjes in bevestigd zitten. Zo hoef je geen rekening te nemen met de plaatsing van de tafel of het plaatsen van een extra lamp.

Sorteerbakjes voor alle benodigdheden

De perfecte make up setup is netjes en opgeruimd. Om die reden houden wij echt van sorteerbakjes om alles netjes en georganiseerd te houden. Een leuke mason jar voor je kwasten en aparte bakjes voor alle producten voor je ogen, gezicht en lippen. Als er nog voldoende plaats is op je tafel, is het misschien ook leuk en handig om je parfum hier neer te zetten, in plaats van dat die verspreid over de wastafels staan.

Een bijpassende stoel

Om de make up setup af te maken, is nog een bijpassend stoel benodigd. Met bijpassend bedoelen we natuurlijk eentje die leuk staat in de kamer waar jij je make up tafel hebt geplaatst. Omdat je make up doen precisie werk is, zeker als het gaat om je ogen en lippen, is het verstandig om een stoel te kiezen die niet kan draaien. Meestal zitten armleuningen ook in de weg, dus als het even kan, die ook achterwegen laten.

Wij hopen je geholpen bent met het creëren van je eigen perfecte make up setup dankzij onze tips. Een belangrijk punt wat we niet moeten vergeten te vermelden is: poets je make up setup regelmatig. Als je hem dagelijks gebruikt, is het best mogelijk dat hij vies wordt. En een perfect make up setup hoort niet vies te zijn!

Lees ook:  Tattoo weg laten laseren – Alles wat je moet weten!

Wil je meer blogs lezen op Beautyweb? Lees hier welke spulletjes je altijd mee moet nemen als je uit gaat.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings