Meroda Changing Foundation review

27/09/2023
4046
Meroda Changing foundation

Hey beauties! Laten we het hebben over foundation! Als echte make-up liefhebbers weten we dat het vinden van de perfecte foundation soms een hele klus kan zijn. Maar, wat als er een foundation is die beweert je make-up game volledig te veranderen? Maak kennis met de Meroda Changing Foundation. In deze review bespreek ik of het echt de hype waard is of niet. Wil jij weten hoe deze foundation werkt? Lees dan verder.

Wat is Meroda Changing Foundation?

Laten we eerst even kijken naar wat de Meroda Changing Foundation precies inhoudt. Deze foundation heeft de beauty-wereld flink opgeschud vanwege zijn unieke claim: het past zich aan aan de kleur van jouw huid! Jawel, je hebt het goed gehoord. Deze foundation belooft zich aan te passen aan jouw huidskleur. Je zou dus nooit meer op zoek moeten naar de perfecte kleur… ideaal!

Hoe werkt de Meroda Changing Foundation?

Maar hoe doet de Meroda Changing Foundation dit eigenlijk? Het geheim zit hem in de speciale pigmenten die in de formule verwerkt zijn. Deze pigmenten reageren op de pH-waarde van je huid en passen zich daarop aan. Dus, als je in de winter wat bleker bent of in de zomer een zongebruinde teint hebt, zou deze foundation jouw perfecte match moeten zijn.

Mijn eerste indruk

Mijn eerste indruk van de Meroda Changing Foundation was meer dan positief. De bestelling verliep moeiteloos, met meerdere handige betaalmogelijkheden om uit te kiezen. Hoewel deze foundation zich in de iets duurdere prijscategorie bevindt, was ik bereid om een beetje extra te investeren in een product dat zo veelbelovend klonk. De verpakking zelf is een echte eyecatcher, met een strak en modern design dat direct mijn aandacht trok. Het voelde als een cadeautje om het uit te pakken.

De Meroda foundation testen

Tijdens het aanbrengen van de foundation viel meteen op dat de textuur goed in balans was. Het smeerde moeiteloos uit over mijn huid en voelde zacht aan. Het interessante was dat er bij het pompen van de foundation een witte crème tevoorschijn kwam, maar direct na het aanbrengen zag je dat de kleur zich ging aanpassen. Vaak heb ik moeite met de juiste kleur te vinden aangezien ik een blanke huid heb met sproetjes. Doordat deze foundation zich precies aanpast heb ik geen last van een lelijke overgang of iets dergelijks. Bij het aanbrengen van de Meroda Changing Foundation gebruikte ik een beautyblender, maar het kan ook eenvoudig met een foundationkwast worden aangebracht.

De dekking van de Meroda foundation

Wat betreft dekking biedt de Meroda Changing Foundation een medium tot volledige dekking, afhankelijk van hoeveel je aanbrengt. Het voelt licht op de huid en laat deze ademen, wat vooral belangrijk is als je de hele dag make-up draagt. Ikzelf had aan 3 pompjes genoeg. Hoe meer pompjes je aanbrengt hoe meer dekking je krijgt. Dit is heel handig. Normaalgesproken heb ik één foundation voor door de week en één voor in het weekend, met de Meroda foundation is dit niet meer nodig.

Lees ook:  I bro️w you: step-by-step make-up voor perfecte wenkbrauwen

Hele dag een stralende huid?

Laten we het nu hebben over de langdurigheid van de Meroda Changing Foundation. Meroda zelf beweert dat deze foundation tot wel 16 uur blijft zitten, wat natuurlijk behoorlijk indrukwekkend klinkt. Mijn eigen ervaring met deze foundation is zeker positief, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik 's avonds voor het uiteten wel een klein beetje heb bijgewerkt.

Dat gezegd hebbende, moet ik benadrukken dat deze foundation als geheel veel beter bleef zitten dan de meeste andere foundations die ik heb geprobeerd. Normaal gesproken merk ik dat de foundation op bepaalde plekken verdwijnt, vooral rondom mijn ogen, waardoor vlekken ontstaan. Maar met de Meroda foundation was dit niet het geval. Na 9 uur gedragen te hebben, begon de "versheid" een beetje af te nemen, maar je kon nog steeds zien dat ik wat make-up op had. Dit is zeker een pluspunt voor degenen onder ons die lange dagen maken en er nog steeds fris willen uitzien.

Meroda Changing Foundation Review – kopen of niet?

Na deze uitgebreide review, kan ik zeggen dat ik deze foundation 100% aanbeveel. Het heeft me aangenaam verrast op meerdere fronten. De foundation blijft langdurig mooi zitten, past zich moeiteloos aan mijn huidskleur aan en geeft een natuurlijke, frisse look.

Daarnaast bevat de Meroda Changing foundation SPF 15, dat wil zeggen dat het beschermt tegen de zon. Bovendien is deze foundation cruelty-free en vegan. Deze foundation is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Waar kun je de Meroda foundation kopen?

Ben je net zo enthousiast als ik geworden en wil je de Meroda Changing Foundation zelf proberen? Je kunt deze foundation op de officiële website van Meroda aanschaffen. Ook is die verkrijgbaar op Bol.com.

Meroda Changing Foundation

Bekijk de prijs bij bol.com

Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in onze eigen webshop. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met deze foundation.  

Geinteresseerd in meerdere reviews? Dan is misschien het artikel Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews iets voor jou! Of lees de blog met tips en review van Lash Babe.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings