Ontspanning en verzorging bij de professionele schoonheidsspecialist

17/05/2019
788

Wie bij Blitz binnenstapt, ervaart direct de ontspannen sfeer en internationale allure. Hier komen klanten om te onthaasten en even bij te tanken. De salon staat voor een totaalconcept met drie pijlers: Inside (supplementen/voeding), Outside (huidverbetering/skincare) en Wellbeing (ontspanning/massages,/floaten).

Ontstressen

Floaten is een bijzondere manier om te ontstressen. In een speciale floatcabine drijft je lichaam op zout water (net als in de Dode Zee) en voel je je schijnbaar gewichtloos, wat tot een diepe ontspanning leidt. Het instituut telt naast de vier floatcabines ook zes behandelcabines, waar verschillende massages en huidverbeterende behandelingen worden gegeven.

Extra vitamine D

Het instituut heeft daarnaast een aparte ruimte met collageen/uv-banken. Deze zijn niet voor een bruin kleurtje, maar om mensen gedurende de wintermaanden van extra vitamine D te voorzien. De banken worden ook gebruikt voor lichttherapie bij bepaalde huidproblemen.

Versteviging

Nieuw bij Blitz Wellness & Skincare is Endermologie van LPG voor versteviging van het lichaam. Endermologie is een behandeltechniek (vacuumzuig- en afroltechniek) ter versteviging van de huid en het onderhuidse bindweefsel; voor een cellulite-vrije body.

Tekst: Saskia Petit

Meer blogs lezen? Lees Tips om je designer garderobe te beschermen

Lees ook:  De complete gids voor natuurlijke huidverzorging

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings