De mooiste manieren om je huis provinciaal in te richten!

20/07/2023
155
provinciaal dorp

Niet alles hoeft strak en wit te zijn, soms is het ook fijn om voor een wat provinciale look te gaan! Vandaag de dag zijn we zo vaak aan het gaan voor het hypermoderne lookje, dat we bijna niks anders meer zien binnen het interieur leven. Maar wat is er gebeurt met een huis inrichten wat ook echt voelt als thuis? We zeggen niet dat je persé een Live, Laugh, Love bordje moet ophangen, maar wat fleur en kleur kan je huis echt geen kwaad doen. Daarnaast, het hypermoderne witte esthetiek wordt héél snel vies. Ben jij dus klaar voor wat nieuws? Of heb je gewoon echt geen zin meer om elke dag dat witte meubilair schoon te moeten maken? Lees dan eens hier verder over de mooiste manieren om je huis provinciaal te inrichten! Wil je ook aan de buitenkant van het huis werken? Lees dan dit eens!

Haal wat meer hout je woonkamer in!

Hout is wat moeilijker te krijgen een dezer dagen, maar dat maakt het niet minder mooi! Het rustieke uiterlijk van wat hout in je woonkamer zorgt er voor dat je je zo waant in de provincie! Een idee kan bijvoorbeeld zijn, als je geen hout wilt gebruiken, om een old-school openhaard in je woonkamer te installeren! Ook kan je er voor kiezen om je stoelen en tafels om te zetten naar rustieke houten modieuze keuzes! Zo geef jij jouw woonkamer het nodige karakter, je moet de woonkamer wel schoon houden. Wil je écht all-out gaan? Kies dan ook nog eens voor een houten vloer! Zorg er wel voor dat deze goed afgewerkt en geschuurd is, het is zonde wanneer je met je bloten voeten door je woonkamer loopt en splinters krijgt. Wil je niet de provincie naar jou halen, maar jezelf naar de provincie verhuizen? Kijk dan eens bij deze makelaar in het prachtige Roermond!

Kies voor warme kleuren!

We zeiden het al: stap nou eens af van dat minimalistische wit. Je huis provinciaal inrichten betekent dat je moet kiezen voor warmere kleuren! Een van dé hotste kleuren van dit moment is een combinatie tussen warm-oranje en lichtgeel! Wil je toch wat meer richting dat eerder genoemde rustieke gaan? Kies dan voor kleuren als (kastanje)bruin of bijvoorbeeld oker! Natuurlijk, kleuren zoals grijs of zwart kunnen er ook tussen, maar deze zouden zeer zeker niet de overhand moeten krijgen. Ben je iemand die veel planten in huis heeft (of gaat halen)? Haal dan groentinten je kamer in! Ben je van plan om binnenkort een nieuwe plek de jouwe te maken? Lees dan hier hoe je een ontspannen verhuizing kan realiseren!

Lees ook:  Een knusse slaapkamer voor in de winter: zo creëer je dat!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Hoe zorg je voor hygiëne in schoonheidssalon?

Meroda Changing Foundation review

Voorbereid de herfst in

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings