'Langste Eyelashes' en andere beauty Guinness World Records

25/01/2020
1889
guinness world of records

In het Guinness World of Records boek staan de meest gekke en onverwachte records van de hele wereld. In deze blog staan Beauty gerelateerde records voor je op een rijtje. Veel leesplezier!

De langste nagels ter wereld

Lee Redmond uit de Verenigde Staten had ooit het record voor de langste nagels ter wereld, met een gecombineerde lengte van 8,65 meter. Ze begon in 1979 met het laten groeien van haar nagels en hield ze gedurende 30 jaar lang. Helaas verloor ze in 2009 alle nagels bij een auto-ongeluk.

Indien je je nagels wil laten groeien, kun je hier ontdekken of jij een type bent voor lange nagels. Ze worden alleen geen 8.65 meter!

De grootste lippen ter wereld

Andrea Ivanova uit Bulgarije heeft het record voor de grootste lippen ter wereld. Ze heeft meer dan 20 lipinjecties ondergaan om haar lippen te vergroten, met een totaal volume van 3,6 cm³. Hoewel sommige mensen haar uiterlijk misschien overdreven vinden, is Andrea trots op haar record.

De grootste pruik ter wereld

De grootste pruik ter wereld is gemaakt door het bedrijf Andria's World en is te zien in de Collectie Kostuums in Maryland, Verenigde Staten. De pruik is 3,71 meter breed en 1,85 meter hoog en is gemaakt van menselijk haar.

De meeste tatoeages op het lichaam van één persoon

Gregory Paul McLaren uit Australië heeft het record voor de meeste tatoeages op het lichaam van één persoon, met een totaal van 7.000 tatoeages. Zijn tatoeages bedekken meer dan 99% van zijn lichaam en omvatten ontwerpen van bijna elke stijl, waaronder tribale, realistische, Japanse en fantasie.

De grootste make-up-les ter wereld

In 2018 organiseerde cosmeticamerk Maybelline New York de grootste make-up-les ter wereld. Het evenement vond plaats in Mexico City en had meer dan 3.000 deelnemers. De les werd geleid door bekende make-upartiesten en omvatte tips en trucs om een perfecte make-uplook te creëren.

De langste eyelashes ter wereld

De langste wimpers ter wereld zijn eigendom van You Jianxia uit China. Haar wimpers meten maar liefst 12,4 cm lang en ze heeft dit record sinds 2016. You Jianxia zegt dat ze haar wimpers sinds de jaren 70 niet meer heeft geknipt.

Wil jij weten hoe je langere wimpers krijgt? Klik dan hier, misschien kun je het record wel overtreffen 😉

De grootste make-up doos ter wereld

Het Koreaanse cosmeticamerk Etude House heeft het record voor de grootste make-up doos ter wereld, met een oppervlakte van 3.121,8 m². De doos is gemaakt ter gelegenheid van hun 10-jarig jubileum en bevat meer dan 1.700 make-upproducten.

Dit zijn enkele van de meest opmerkelijke beauty gerelateerde records die Guinness World Records heeft erkend. Of het nu gaat om extreem lange nagels, grote lippen of duizenden tatoeages, deze records laten zien hoe mensen hun lichaam en uiterlijk kunnen gebruiken om hun persoonlijke stijl en creativiteit te uiten.

Lees ook:  Hoe creëer je een aantrekkelijke woning voor potentiële kopers?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Top 10 beste bodylotion

Op deze manieren blijf jij lekker warm in de herfst en winter

Zo verleng je de houdbaarheid van je make-up

Welke jurkjes zijn een must-have voor in je kast?

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings