Schoonmaak tips voor in- en rondom het huis in Limburg

18/08/2023
832
schoonmaak in huis

Veel mensen kunnen van zichzelf al goed schoonmaken, maar zoals mijn oude docent altijd zei: “van die 8 kunnen we een 10 maken!”. Onder dat motto schrijven we deze blog: om schoonmaak tips voor in- en rondom het huis te geven! Waarom Limburg? Daar hebben ze veel last van zandstormen! Dit zullen niet standaard tips zijn zoals dat je eens per week moet dweilen, maar vooral specifieke niche tips! Denk aan daken schoonhouden of andere specifieke gedeeltes van het huis. Een schoon huis zorgt voor een rustigere gedachten, iets wat des te belangrijker begint te worden in de huidige thuiswerk tijd. Ik wens je veel lees- en schoonmaakplezier in deze korte maar krachtige blog!

Geen strepen meer op je ramen van het zand

Zo veel mensen pakken ramenwassen verkeerd aan. Ik ga er hier even van uit dat je hier niemand voor inhuurt en het gewoon lekker zelf doet. Gebruik alsjeblieft lauw water met afwasmiddel als je niet de rest van de dag wilt kijken naar een raam met strepen. Het is een super goedkope manier van schoonmaken én goedkoop!

Veiligheidstip, kom van dat dak af

Normaal zou ik zeggen: doe het lekker zelf, maar in dit geval kan je het beste toch een professional inhuren. Dakpanelen liggen al snel los, en ik kan die in ieder geval niet snel spotten. Tip van flip: Verzorg je dak en geef het een nieuwe uitstraling met Softwash dakreiniging in Limburg.

Ontkalken die douchekop

En het enige wat je nodig hebt is een emmer en schoonmaakazijn! Ik moet er eerlijk bijzeggen, een douchekop heb je ook nodig, maar als je een douchekop schoonmaakt ga ik er van uit dat je er ook daadwerkelijk een hebt. Doe een bodem water in een emmer leggen, gooi er een scheutje schoonmaakazijn bij en leg je losgekoppelde douchekop er in. Scheelt je meteen wat schrobwerk!

Handdoek preventie

Hou op met je handdoeken op de badkamer te bewaren! Hier kunnen ze uiteindelijk van gaan stinken. Een vochtige plek is namelijk niet bepaald goed voor de geur van handdoeken. Bewaar ze dan in een kastje buiten de badkamer! Vond je deze blog wel wat hebben? Dan vind je deze 12 redenen voor het hebben van een slechte huid al he-le-maal geweldig!

Lees ook:  Redenen waarom je meer complimenten zou moeten geven

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings