Populaire cosmetische ingrepen bij influencers

04/01/2023
609
populaire cosmetische ingrepen

Instagram staat er vol mee: influencers. Influencers zijn mensen die producten promoten aan hun volgers en hiervoor betaald krijgen. Het gebeurt op bijna alle social media platformen, maar de meeste influencers zitten op Instagram. Maar hoe krijgen ze tien of soms wel honderdduizenden volgers? Het heeft meestal iets te maken met hun beroep of hun uiterlijk. In deze blog gaan nemen we een kijkje naar de groep influencers die door hun uiterlijk, vele volgers verkregen hebben. Sommige van deze mensen hebben cosmetische ingrepen laten doen om er beter uit te zien op camera. Sommige houden het bij lipfillers, andere gaan een stapje verder met bilimplantaten. In deze blog nemen we een kijkje naar populaire cosmetische ingrepen die gedaan worden door influencers.

Lipfillers

Veel vrouwelijke influencers kiezen ervoor om hun lippen te laten opvullen door middel van lipfillers. Hierdoor wordt er meer volume gecreëerd en wordt er definitie gegeven aan hun lippen. Mooie, volle lippen geven namelijk een sensuele en jeugdige look die ontzettend gewild is. Dit is de reden dat veel influencers kiezen voor deze cosmetische ingreep. Hiernaast is het tegenwoordig mogelijk om je lippen op een natuurlijke manier te laten opvullen. Dit komt door het gebruik van het lichaamseigen hyaluronzuur. Deze lipfillers zijn tijdelijk en zullen ongeveer 9 tot 12 maanden blijven zitten, tenzij je tussentijds kiest om een touch-up te doen.

Botox

Botox wordt al lange tijd gebruikt in de wereld van populaire cosmetische ingrepen, echter is het door de jaren heen steeds populairder geworden. Vroeger werd botox alleen gebruikt door ouderen personen, tegenwoordig is dit allang niet meer zo. Veel influencers gebruiken botox om het nét allemaal wat strakker en beter uitziend te maken, meestal al op jonge leeftijd. Of zij doen het als preventie voor toekomstige rimpels. Door botox te gebruiken als preventie voor hun rimpels, zorgen influencers ervoor dat ze pas op latere leeftijd rimpels krijgen en hierdoor langer in hun prime zijn.

Implantaten

Een vollere boezem of dikkere billen is een schoonheidssymbool dat steeds meer genormaliseerd wordt in onze samenleving. Dit komt doordat we er steeds vaker mee geconfronteerd worden door sociale kanalen waar menig influencers zich mengt in deze cosmetische ingreep. Sommige influencers kiezen ervoor om alleen te kiezen voor borst- of bilimplantaten, anderen kiezen voor beide. Een grote groep influencers laten zich behandelen met deze cosmetische ingreep, ook al zijn er een aantal die hier naderhand spijt van hebben. Zij laten deze implantaten op een latere leeftijd verwijderen omdat ze zich realiseren dat niet alles aan hun lichaam hoeft te passen binnen het perfecte plaatje.

Neuscorrectie

Naast lipfillers is een neuscorrectie misschien wel de meest populaire cosmetische ingreep die gedaan wordt door influencers. Veel mensen vinden hun neus een uiterlijk kenmerk die niet ontzettend mooi is en willen er om die reden iets aan laten doen. Door een neuscorrectie te ondergaan kunnen ze het uiterlijk van hun neus veranderen om het beter bij hun gezicht te laten passen. Dit alles om te voldoen aan het perfecte plaatje.

Lees ook:  De vijf beste lippenstiften voor droge lippen!

Cosmetische ingrepen zijn steeds populairder geworden door de jaren heen. In alle waarschijnlijkheid zullen ze in de komende jaren nog populairder worden. Zeker omdat er steeds meer ontwikkelingen worden geboekt waardoor deze ingrepen op een natuurlijkere wijze geïmplementeerd kunnen worden. Ook zijn er mildere vormen van ingrepen of touch ups zoals het laten tatoeëren van sproetjes. Tips nodig voor een veilige en succesvolle cosmetische ingreep? Deze lees je hier! Influencers zullen er om die reden gebruik van blijven maken en wij zullen het nog lange tijd tegenkomen op onze Instagrams.

Meer lezen op Beautyweb? Lees hier onze blog over de perfecte make-up setup.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings