De zomertrends van 2022

11/08/2022
478
Summum sale

Het is nog niet te laat om mee te gaan met de mode deze zomer. Er zijn weer een paar leuke trends bijgekomen op het gebied van fashion en je wilt ze zeker niet missen. Het zijn unieke en aparte trends, maar er zit voor iedereen iets bij. Het zijn ook zeer diverse trends die allemaal de welverdiende aandacht krijgen. Wil jij weten welke je outfits je het beste kunt dragen deze zomer? In deze blog hebben wij de trends van deze zomer op een rijtje gezet!

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn al jaren een succes, of het nou nagellak, op schoenen zit of in de kleding verwerkt is. Dit jaar zijn wederom de pastelkleren een grote hit, aangezien het perfecte kleuren zijn voor in de zomer. De pastelkleuren mintgroen, babyblauw, lichtgeel en perzik roze zijn zeer populair. Je kunt de kleuren dragen als topje, jasje, T-shirt en noem maar op. Tassen met pastelkleuren passen ook goed bij elke outfit. Je zou eens kunnen kijken bij de Summum sale voor wat leuke pastelkleding.

Summum sale

Felle kleuren

In tegenstelling tot zachte pastelkleuren zijn de felle kleuren terug gekomen uit de 90’s, zoals dat met bijna alles tegenwoordig wel gebeurt! Oranje, rood, geel en groen zie je steeds meer terug komen in meshtops, pakken, tassen en zelfs broeken. Met deze kleuren val je zeker op, maar dat mag zeker ook. Knalgeel was dan ook dé kleur van 2021, en dit jaar is de kleur nog steeds een groot succes, samen met knalgroen en felblauw. Voor kleding met felle kleuren kun je terecht bij vele merken, zoals bij de Geisha sale.

Fluweel

Hoe fijn is het wel niet als een leuk kledingstuk daadwerkelijk ook lekker zit? Dit zal je zeker en vast ervaren met de fluwelen topjes die nu helemaal het ‘je van het zijn’. Fluwelen topjes zie je steeds meer op straat, zeker ook fijn voor in de zomer. Het kan een beetje warm zitten op de hete zomerse dagen, dus de stof kan het beste gedragen worden op de iets frissere dagen. Gelukkig dat we die in Nederland toch genoeg hebben!

Summum sale

Vrouwenpakken

De vrouwenpakken zijn met een reden weer een grote hit geworden dit jaar. Een pak geeft een vrouw een ondernemende en zelfverzekerende uitstraling, en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Pakken op vrouwen kunnen er erg stoer uit zien maar tegelijk ook elegant en gewoonweg vrouwelijk. Voor een leuke blazer zou je eens kunnen kijken bij de Jane Lushka sale. Een pak kan leuk aangekleed worden met wat gouden juwelen, een effe handtas en een paar pumps.

Wil jij weten hoe je een hete zomer moet overleven? Lees dan deze blog.

Lees ook:  'Langste Eyelashes' en andere beauty Guinness World Records

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Top 10 beste bodylotion

Op deze manieren blijf jij lekker warm in de herfst en winter

Zo verleng je de houdbaarheid van je make-up

Welke jurkjes zijn een must-have voor in je kast?

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings