Zo maak je je eigen beauty plekje

13/03/2023
475
beauty plek maken

Een beauty plek is een plek waar je jezelf kunt verzorgen, ontspannen en opfrissen. Het kan een plek zijn waar je je make-up aanbrengt, je nagels lakt of gewoon een rustige ruimte om te mediteren en jezelf te verwennen. Het creëren van een beauty plek kan een leuke en eenvoudige manier zijn om jezelf te verwennen en luxe en ontspanning in je leven te brengen. In deze blog delen we enkele tips om je eigen beauty plek te maken, van een ruimte op de juiste manier benutten tot aan meubeldopjes.

Wil jij meer weten hoe je het beste kan ontspannen? Lees dan nu onze blog hierover!

Kies voor natuurlijk licht

De juiste verlichting is belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer en zorgt ervoor dat je jezelf goed kunt zien tijdens het aanbrengen van make-up. Natuurlijk licht is het allerbeste. Zorg er dus voor dat je beauty plek dichtbij een raam is. Het liefst bij muren die een neutrale of lichte kleur hebben.

beauty plek

Ga voor een functionele lay-out

Je beauty plek moet functioneel zijn en afgestemd zijn op jouw behoeften. Zorg ervoor dat je de juiste meubels en accessoires kiest om je verzorgingsproducten en tools op te bergen. Een tafel of bureau met lades en planken is ideaal voor het opbergen van je make-up en beauty producten. Een spiegel is essentieel voor het aanbrengen van make-up of het verzorgen van je huid. Zorg ervoor dat je de spiegel op de juiste hoogte plaatst en voldoende licht hebt om jezelf goed te zien.

Kies een kleine ruimte

Je hoeft geen hele kamer vrij te maken om jouw beautyhoek te creëren. Een kleine ruimte of een klein plekje in een hoek van de kamer is meer dan genoeg. Een kleinere oppervlakte, in bijvoorbeeld een hoek, maakt het juist nog gezelliger en knusser. Zorg wel dat je genoeg ruimte hebt om al je beauty producten op een nette manier kan opbergen of plaatsen.

Als je op zoek gaat naar een nieuw huis, zou je er rekening mee kunnen houden dat je een beautyhoek wil maken. In deze blog lees je waar een beautyliefhebber nog meer rekening mee moet houden tijdens de huizenjacht.

make up producten

Investeer in kwalitatieve producten

Het is ook belangrijk dat je investeert in kwaliteit producten en meubels voor jouw beauty plek. Als je gaat kijken voor een tafel en stoel waar je aan gaat zitten, dan is het belangrijk dat deze mooi zijn, maar ook comfortabel. Kies een fijne stoel uit waarin je lekker zit en een tafeltje dat stevig staat. Let op dat je wel meubeldopjes plaatst onder de meubels. Deze meubeldopjes zorgen ervoor dat de vloer onder de meubels niet beschadigd raken. Als er veel krassen op de vloer komen door de stoel, dan verpest dit een beetje de beautyhoek.

Lees ook:  Influencer worden in 2023: Zo doe je dat!

Het creëren van je eigen beauty plek is een leuke en eenvoudige manier om jezelf te verwennen en een beetje meer luxe en ontspanning in je leven te brengen. Kies de juiste ruimte, zorg voor een functionele lay-out, goede verlichting en investeer in kwaliteitsproducten. Veel plezier met het creëren van jouw eigen beauty plekje! Kom je er toch niet helemaal uit? Lees dan zeker onze blog met een stappenplan voor het creëren van een leuk beautyhoekje.

Wil je meer weten hoe je al jouw beautyproducten verhuist? Lees dan de blog op onze website hierover!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings