De perfecte zwemkleding voor op vakantie

08/12/2022
1118
zwem outfit

Ga jij binnenkort op vakantie naar een lekker warm land? Dan is de kans groot dat je van tevoren even een nieuwe bikini wilt inslaan. Er is zo veel keuze dat je door het bomen het bos niet meer ziet. In iedere winkel vind je zwemkleding die nét weer iets anders is. Om die reden willen wij je helpen met het kiezen van de perfecte zwem outfit. Wij lopen de verschillende soorten zwemkleding met jou door en kijken naar de voor- en nadelen.

1. Badpak

Ten eerste is er het badpak. Tegenwoordig kunnen badpakken er ontzettend mooi uitzien en het hoeft zeker niet meer je hele bovenlichaam te verhullen. Je kunt ook een badpak met beugels kiezen. Dit is vooral voordelig als je wat grotere borsten hebt dan gemiddeld. Een badpak zorgt voor extra support, ook niet onbelangrijk. Een badpak met beugels is net anders dan een voorgevormd badpak, dit type badpak is vaak ook voorgevormd, echter heeft deze ook beugels voor extra ondersteuning.

zwem outfit

2. Bikini

Bij een bikini zijn het bovenstuk het onderstuk los van elkaar. Je krijgt dus een bikini topje en een bikinibroekje. Het voordeel van de bikini is dat je er makkelijker mee naar de wc kunt. Hou je van zonnen en een kleurtje krijgen? Dan heb je meer aan een bikini. Deze bedekt je buik namelijk niet waardoor ook deze bruin wordt. Je krijgt bikini’s in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld broekjes en bikini topjes die je aan elkaar vast kunt knopen om ze dicht te maken. Er zijn verschillende soorten bikini's, zo kun je kiezen uit een bikini met bandeau top of bikini met beugel. Je hebt ook voorgevormde bikini's, keuze genoeg dus! Heb je tips nodig om zelfverzekerd te zijn in een bikini? Klik dan hier.

Lees hier ook onze blog over welke lingerie past bij jou!

3. Tankini

Een optie waar nog niet veel mensen van hebben gehoord is een tankini. Een tankini is eigenlijk een mix tussen een badpak en een bikini. Een tankini bestaat ook uit twee delen: een top en een broekje. Het verschil tussen een tankini en een bikini is dat de top van de tankini lang is. Daardoor wordt ook je buik bedekt. Handig als je een kleurtje wilt, je buik wilt bedekken én je kunt er makkelijk mee naar de wc. Ook de tankini kun je in diverse vormen, stijlen en maten vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een tankini met beugel kopen. Ook in het geval van de tankini is een tankini met beugel niet per se voorgevormd, dat ligt weer aan de stijl en de vorm van de tankini. Je kunt wel voorgevormde tankini's kopen voor extra support. Genoeg opties dus.

Lees ook:  Voordelen van een zonnebril met neussteuntjes

Wij hopen dat je door deze blog gemakkelijker op zoek kunt gaan naar de perfecte zwemkleding! Meer lezen op Beautyweb? Lees hier ons artikel over schoenen die iedere dame in haar kast moet hebben.

Wil je weten wat nog meer must-haves voor vakantie naast een bikini? Klik dan hier.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings