Schoenen die iedere dame in haar kast moet hebben

09/12/2022
924
schoenen kast

Laten we even eerlijk zijn, wie houdt er niet van schoenen? Je wilt ze het liefst allemaal hebben! Om alle schoenen op de hele wereld te hebben, is natuurlijk niet helemaal realistisch. Daarom hebben wij een aantal must-have schoenen op een rij gezet die je zeker in je kast moet hebben! In deze blog benoemen we schoenen voor verschillende gelegenheden zodat je voor iedere gelegenheid een corresponderend paar schoenen hebt.

Loafers

Een schoen die het laatste jaar razend populair is geworden, is de loafer. Loafers zijn schoenen waar je inkomt en leuk uitzien onder verschillende outfits. Passend in het rijtje van loafers, zijn ook de dames mocassins die er veel lijken op loafers. Er zijn kleine verschillen tussen de schoenen, maar ze hebben veel overeenkomsten. Daarom moeten we ze hier ook even benoemen. Het dragen van loafers geeft je outfit meteen een chiquere uitstraling. Hierdoor zijn loafers perfect als je outfit bestaat uit een colbert of blazer in combinatie met een pantalon. Je kunt met deze combinatie zo de deur uit!

Sneakers

In ons huidige straatbeeld zijn sneakers niet weg te denken bij dames. Sneakers zijn perfect voor ieder moment. Je kunt ze dragen als je casual door de stad gaat lopen, uiteten gaat of naar een feestje, het maakt niet uit, sneakers zijn altijd goed! Tegenwoordig zijn sneakers zoals de Jordan 1 ontzettend populair geworden onder dames. Nike Dunks doen het ook erg goed. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat deze schoenen in veel kleuren beschikbaar zijn en hierdoor gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Misschien voelt het een beetje gek om sneakers aan te doen als je gaat dineren, maar tegenwoordig mag dat allemaal! Sneakers kunnen namelijk op zo’n manier gestyled worden dat ze ook onder een nette outfit passen.

Bekijk ook Hoe vind je damesschoenen met een grote schoenmaat?

Hakkenschoenen

Iedere dame heeft een mooi paar hakkenschoenen nodig in haar leven. Of je nu een diner hebt, een feestje hebt of uitgaat, hakkenschoenen maken je outfit helemaal af. Zeker als je van je een mooie jurk daarbij draagt, dan krijgt je outfit de perfecte afwerking die hij verdient. Er zijn meerdere mogelijkheden in hakkenschoenen. Zo kun je naaldhakken pakken, als je hier op kunt lopen natuurlijk, of lagere blokhakken. Wat je ook kiest, je moet minimaal 1 paar in je kast hebben!

Ballerina’s

Als we denken aan dames ballerinas, denken we al snel aan schoenen die vooral vroeger werden gedragen, maar tegenwoordig zijn ze weer helemaal hot! Deze mooie schoentjes zijn dé schoenen die je nodig hebt als je naar een nette gelegenheid moet gaan, zoals een bruiloft, en geen hakken aan wilt dragen. Hiernaast zien ze er ook nog een super uit en zijn ze makkelijk te combineren bij een chique outfit.

Lees ook:  Baarden, Charmant en Onweerstaanbaar: Wat Maakt Ze Zo Speciaal?

Boots

Als laatste paar schoenen die je zeker in je kast moet hebben staan, willen we boots benoemen. Boots zijn bruikbaar voor zoveel verschillende gelegenheden, dat ze eigenlijk, net zoals sneakers, overal bij gedragen kunnen worden. Of je nou een dagje naar de stad gaat of dat je een feestje hebt en een jurk draagt, boots kunnen er altijd onder. Het zijn eigenlijk de iets stoerdere versie van sneakers. Dus alle powervrouwen moeten deze in hun kast hebben staan!

Ben je benieuwd naar andere blogs op Beautyweb? Lees hier onze blog over de perfecte make up setup.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings