Zorg thuis voor je handen en nagels

20/04/2020
1301
zorg voor handen en voeten

Als vaste partner van salons wil ProNails haar steentje bijdragen door iedereen thuis te helpen om nagels en handen zo professioneel mogelijk te verzorgen. Een goede handverzorging is vandaag immers essentieel voor je gezondheid! Op pronails.nl bieden ze je daarom professionele tips én producten, die rechtstreeks bij jou thuis leveren. 

Zorg voor je handen en nagels

Nu je niet meer terecht kunt bij je favoriete nagelstylist, is het belangrijk dat je weet hoe en waarmee je thuis zelf je nagels verzorgt. Heb je gelnagels? Ontdek dan hier hoe je deze thuis verzorgt en pijnlijke breuken vermijdt. Heb je een afweekbare gellak op je nagels? Ontdek dan hoe je deze het makkelijkst zelf verwijdert zonder je nagels te beschadigen.

Red je handen èn nagelriemen...

We doen het nu allemaal vaker: grondig en vaak onze handen wassen. Wat je nu niet mag vergeten: na het desinfecteren is het zeer belangrijk om je huid ook zo goed mogelijk te hydrateren.

Zorg thuis voor je handen en nagels

Zelfzorg set voor handen nagels.

Zo bescherm je de barrièrefunctie van je huid en voorkom je dat schimmels en bacteriën je systeem binnendringen. Een pH-neutrale zeep die niet uitdroogt en verzorgt als een rijke, voedende handcrème is dan ook een must. En eh...vergeet je nagelriemen niet hè?

Kleur je nagels

Houd je handen niet alleen gezond, maar laat ze ook stralen door je nagels te kleuren met één van de top 20 ProNails kleuren in LongWear nagellak, een nagellak die dubbel zo lang houdt als een gewone nagellak. Of ben je klaar voor het betere werk? Ga dan voor de SelfGel starterskit en laat je nagels meer dan tien dagen lang stralen met het ProNails Gellak systeem dat je eenvoudig zelf aanbrengt. Naast de kit met lamp en één kleur,  heb je de keuze uit maar liefst twintig andere gellakkleuren.

Zorg thuis voor je handen en nagels

SelfGel Colours.

Lees ook:  #laktegencorona

In deze tijden van Corona is social distancing de belangrijkste maatregel om de gezondheid van iedereen te beschermen. Nagelsalons hebben daarom ook hun deuren moeten sluiten. Hierdoor zitten veel mensen thuis en letterlijk met de handen in het haar, want hoe en waarmee verzorg je zelf je nagels en handen?

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings