Zo verhuis je al jouw beautyproducten

27/01/2023
1210
verhuis beautyproducten

Verhuizen blijft altijd een gedoe. Naast het vervoeren van je inboedel, is het ook belangrijk dat alles vooraf ingepakt wordt én daarna weer makkelijk gevonden kan worden. Of je nu naar een studentenhuis gaat verhuizen, of met je ouders naar het Heuvelland; je moet en zal al jouw beautyproducten verhuizen. Maar er is geen beginnen aan… We helpen je graag zodat jij al jouw beautyproducten zorgeloos van A naar B vervoerd krijgt. Alles voor een veilige verhuizing!

Check al jouw beautyproducten eerst

Het aantal aan beautyproducten blijft als maar meer worden. Je foundation is nog niet op, maar toevallig is er wel weer een leuke aanbieding en koop je alvast een aantal in. Zo gaat dat met je crèmes, mascara’s en kwastjes. Het blijft zich ophopen. Daarom is dit het ideale moment om eerst alle beautyproducten te controleren, zowel om de houdbaarheidsdatum te checken als overbodige dubbelen producten weg te gooien. Misschien heb je zelfs nog wat beautyproducten staan die je ondertussen niet meer gebruikt, maar wel iemand anders blij mee zou kunnen maken. Het zal inderdaad even tijd kosten om alles uit te zoeken, desalniettemin zal je jezelf dankbaar zijn dat je dit vóór de verhuizing hebt aangepakt.

Hygiënische beautyproducten prioriteit #1

Sowieso heb je jouw handen al gewassen voordat je begint met het sorteren en testen van de beautyproducten. De hygiëne begint bij jezelf en schone handen zijn daarbij een goed begin. Neem je gelijk even de tijd om de kwasten, sponsjes en andere make-up tools schoon te maken. Eigenlijk is het de bedoeling dat deze minstens één keer per week worden gewassen, maar nu je er toch mee bezig bent en voordat ze gaan verhuizen, is dit het ideale moment om ze een schoonmaakbeurt te gunnen. Gebruik natuurlijke schoonmaakmiddelen, zoals zeep, shampoo en olie, om de tools te reinigen. Spoel het vervolgens met warm water af. Vergeet ook niet om de tools in de tijd te vervangen als je ziet dat ze niet meer schoon te krijgen zijn.

Inpakken maar!

Het moment van de waarheid is aangebroken. Eindelijk kunnen de beautyproducten ingepakt worden en meegaan met de verhuizing. Pak een verhuisdoos en bedek de bodem met afdekfolie. Pak de producten soort per soort in: Haarproducten, gezichtsproducten, lichaamsproducten, etc. Kies er ook voor om je meest gebruikte producten bovenop te leggen zodat je die snel bij de hand hebt. Probeer ook zoveel mogelijk vloeibare spullen in een zipped plastic zakje te bewaren. Beter voorkomen dan genezen! Vervolgens is het handig om de dozen te labelen, zodat je deze in een handomdraai weet te vinden. Heb je tijdelijk geen plek om al je producten te waarborgen? Zorg dan dat je ze tijdelijk bij naasten of een self storage kan laten. Zodat je zeker weet dat niemand aan je dierbare spullen komt. Het is zover; het is tijd om al jouw beautyproducten te verhuizen!

Lees ook:  Zo krijg je de perfecte krul

Unbox je beautyproducten

Je beautyproducten zijn eindelijk naar de nieuwe woning verhuisd en kunnen uitgepakt worden. Wees op je hoede er houd de structuur erin. Kies jouw perfecte make up setup, zodat je alles makkelijk terugvindt, maar ook regelmatig kan schoonmaken. Lees hier onze tips voor een eigen beauty plekje.

Lees ook: Hoe creëer je een aantrekkelijke woning voor potentiële kopers?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings