Hoe zelf wimperextensions zetten?

23/02/2024
276
zelf wimperextensions zetten

Tegenwoordig zijn lange wimpers het streven van bijna iedere vrouw. Prachtige lange wimpers door extensions laten de ogen er net wat beter uitkomen dan met mascara. Echter, heeft niet iedereen de luxe tot dit budget. Gelukkig is zelf wimperextensions zetten mogelijk, helemaal zelfstandig vanuit huis. We leggen je dan ook graag deze lifehack uit zodat jij niet langer afhankelijk bent van de wimperstyliste in jouw stad. Stap-voor-stap leggen we je uit hoe door zelf wimperextensions te zetten het beste resultaat bereikt. Lees verder om je eigen wimperstylist te worden!

Zelf wimperextensions zetten: wat heb je nodig?

Ben jij ongeduldig en begin je liever zelf met wimperextensions zetten in plaats van je wimpers sneller te laten groeien? Lees dan gauw verder! We willen het zo gemakkelijk mogelijk voor je maken, we hebben dan ook zelf getest om de beste manier te vinden.

Wimperextensions starterskit

Zelf wimperextensions zetten is tot onze ontdekking het meest gemakkelijk met het gebruik van individuele wimperstukjes. Deze wimperstukjes zitten aan elkaar vast, waardoor je niet elke wimper apart hoeft aan te brengen. Voor slechts €28,- kan jij al aan de slag met het zelf zetten van wimperextensions. We hebben de starterskit van EHH beauty uitgeprobeerd en het is enorm gemakkelijk, maar vooral mooi! De starterskit bevat natuurlijke wimperextensions inclusief lijm én een tweazer. Het is een wat minder bekend merk, maar who cares, het geeft ons de wimperextensions waar we naar verlangen, toch?

EHH beauty wimperextensions 144 segmentstukjes

Laat je ogen stralen!
Creëer een makkelijke en prachtige look
Flexibel materiaal
Bekijk de prijs bij bol.com

De beste wimperlijm om zelf wimperextensions te zetten

We begrijpen dat je naar het best mogelijke resultaat streeft en je wellicht voor de zekerheid aparte wimperlijm aanschaft. Deze gedachten hadden wij namelijk ook. We zijn tot de conclusie gekomen dat de lashtite van Ardell de wimpers stevig en gemakkelijk laat plakken. Je kan deze wimperlijm vergelijken met een semi-permanente wimperlijm. Op deze manier van zelf wimperextensions zetten ben je van maar liefst 2 weken prachtige wimpers gegarandeerd. Dit is dus vooral handig als je van plan bent een weekendje weg of op vakantie te gaan. Zo geniet je de gehele vakantie van mooie wimpers en heb je hier geen omkijken naar.

Ardell LashTite-Individuele Wimpers

Veilig voor de ogen
Speciaal ontwikkeld voor individuele wimpers/ wimperextensions
Sterke wimperlijm
Bekijk de prijs bij bol.com

Wil je enkel zelf wimperextensions zetten voor een nachtje stappen of een bijzondere gelegenheid? Dan is de wimperlijm behorend bij de wimper starterskit voldoende. Met een ‘normale’ wimperlijm als deze kan je de extensions gemakkelijk aan het einde van de dag verwijderen. Zo heb je na een gezellige avond geen moeite om je gezicht te reinigen. Je verwijdert de lijm namelijk gemakkelijk met wat water.

Individuele wimperextensions zelf zetten: een gemakkelijk stappenplan

Zelf wimperextensions zetten biedt enkel het beste resultaat met een goede voorbereiding. Zorg er dan ook voor dat je wimpers helemaal schoon zijn. Er mag dus absoluut geen sprake zijn van mascara of overige make-up restanten. Ben je van plan te gaan douchen? Spring dan gauw onder de douche, want zodra je de wimpers hebt aangebracht zullen je wimpers water tijdelijk moeten vermijden. Een van onze zeven schoonheden, zijn lange wimpers. Begin met ons gemakkelijke stappenplan om deze lange wimpers te realiseren!

Lees ook:  Hoe kies je de perfecte outfit voor de feestdagen?

1.      Zet alle benodigdheden klaar

Een goede voorbereiding, is het halve werk! Dit geldt uiteraard ook bij zelf wimperextensions zetten. Leg wat folie klaar en breng hier maximaal 3 druppels lijm op aan. Sluit het flesje zodat de wimperlijm niet uitdroogt. Sterke wimperlijm als die van Ardell hecht zich namelijk enorm, je wil dus absoluut niet dat je hiermee je kleding verpest.

2.      Verschillende lengtes

De individuele wimperextensionstukjes hebben verschillende lengtes. Om verwarring te voorkomen is het handig om deze op lengte voor je neer te leggen. Pak vervolgens de tweazer/het pincet erbij zodat je kan beginnen.

3.      Wimperextensions zelf zetten: breng ze één voor één aan

Houd het individuele wimperstukje vast met de pincet en breng aan de ‘wortel’ een dun laagje wimperlijm aan. Let op: voeg niet te veel wimperlijm toe! Sluit je oog en begin áltijd bij de buitenste hoek en werk zo naar de binnenkant van je oog. Begin dus met het plaatsen van het langste wimperstuk. Je brengt de stukjes aan op je waterlijn en dus niet op de huid. Druk de wimperextension lichtjes aan en ga dan door tot de hele wimperrand klaar is.

4.      Bepaal zelf je wimperextensions-look

Het voordeel aan zelf wimperextensions zetten, is dat je zelf de subtiliteit in handen hebt. Je kunt het dus extreem maken of juist heel subtiel. Ga je voor een extreme ooglook? Begin dan met lange wimpers bij de buitenste ooghoeken zodat jouw ogen er beter uitkomen. Werk vervolgens subtiel met steeds minder lange stukjes naar keuze terug naar binnen. Dit geeft je een prachtig resultaat!

We hopen dat jij dit ook als gemakkelijke manier zal ervaren om wimperextensions zelf te zetten. Wij hebben het in ieder geval wel zo ervaren en genieten van een prachtig resultaat. Hopelijk mogen we dit prachtige resultaat ook met jou delen, veel succes!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings