Slechte huiddag?

05/01/2019
457
slechte huid

En toch is er veel te doen aan je huidje, maar juist als je een probleemhuid hebt, leg je je hoofd niet op zomaar iedere behandelstoel. Denk in dat geval eens aan een afspraak met een medisch schoonheidsspecialist. Dat is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Deze schoonheidsspecialist heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de masterclass dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd. Omdat de medisch schoonheidsspecialist is opgeleid op het gebied van dermatologische kennis, is hij of zij goed in staat om huidproblemen te signaleren en je hierover te informeren. Daarnaast is hij of zij op de hoogte van de medische richtlijnen. Juist mensen met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid (bijvoorbeeld acne en/of rosacea) zijn bij de medisch schoonheidsspecialist in vakkundige handen.

Door de gevolgde extra medische opleiding is de medisch schoonheidsspecialist het juiste adres voor huidverbetering. Vanzelfsprekend kun je bij de medisch schoonheidsspecialist ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren. Een medisch schoonheidsspecialist is door diens opleiding geoefend om jouw zorgvraag - indien nodig - adequaat vervolg te geven richting bijvoorbeeld je huisarts.

Op de website medisch-schoonheidsspecialist.nl vind je meer informatie over wat een medisch schoonheidsspecialist is, waar je een medisch schoonheidsspecialist kunt vinden, wat hij of zij kan betekenen voor je, wat de voordelen zijn van een behandeling door een medisch schoonheidsspecialist en of deze behandeling voor vergoeding in aanmerking komt.

Verder vind je er meerdere nieuwsrubrieken, informatie over verschillende soorten huidproblemen en allerhande praktische zaken.

Kijk ook eens naar onze blog over groene vingers, van de zon krijg je ook een betere huid!

Lees ook:  Zonadvies op maat om huidkanker te voorkomen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings