Halloween nail art

30/10/2019
889
halloween

Halloween is de perfecte gelegenheid om je nagels een spannende make-over te geven. Of je nu houdt van schattig-spookachtige designs of neigt naar meer griezelige creaties, er zijn talloze mogelijkheden om je nagels in de Halloween-sfeer te brengen. Hier zijn enkele ideeën om je te inspireren op gebied van nail art:

  1. Klassieke Spookjes: Voor een speelse en schattige look, probeer spookmotieven. Witte spoken op een zwarte achtergrond zijn eenvoudig maar effectief, en je kunt er altijd een creatieve draai aan geven met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  2. Bloederige Details: Voor een meer angstaanjagende uitstraling, ga voor bloeddruppel designs. Gebruik rode nagellak op een witte of huidkleurige basis om het effect van druipend bloed na te bootsen.
  3. Pompoen Plezier: Oranje nagels met zwarte pompoengezichten zijn een klassieke en herkenbare Halloween keuze. Je kunt variëren met verschillende gezichtsuitdrukkingen om elke nagel uniek te maken.
  4. Griezelige Grafstenen: Creëer een spookachtig kerkhof op je nagels met grafsteen- en boomontwerpen. Gebruik grijze en zwarte tinten voor een sombere maar stijlvolle look.
  5. Spinnenweb Chic: Fijne spinnenwebben over een donkere basis kunnen zowel elegant als griezelig zijn. Voeg eventueel een kleine spin toe op één of twee nagels voor extra effect.
  6. Heksenhoeden en Bezemstelen: Voor een speels heksenthema, schilder kleine heksenhoeden of bezemstelen over een paarse of groene achtergrond.
  7. Maanlicht Mystiek: Een nachtelijke hemel met een volle maan en vliegende vleermuizen kan een mysterieuze touch geven aan je Halloween nail art.
  8. Monsterlijk Mooi: Ga voor een Frankenstein-geïnspireerd design met groene nagels en zwarte stiksels of probeer andere klassieke monsterthema's.
  9. Vurige Vlammen: Voor een unieke draai, probeer vlammen in Halloween kleuren zoals zwart, oranje en paars.
  10. Skeletten Spektakel: Witte skelethanden of schedels op een zwarte achtergrond zijn zowel angstaanjagend als artistiek.

Deze ideeën kunnen je helpen om een Halloween look te creëren die zowel griezelig als stijlvol is. Experimenteer met verschillende ontwerpen en kleurencombinaties om jouw perfecte Halloween nail art te vinden. Vergeet niet een goede topcoat te gebruiken om je kunstwerken te beschermen en langer te laten duren. Veel plezier met het versieren van je nagels deze Halloween!

Lees ook:  Test: Starterset van Pink Gellac, je eigen nagelstudio thuis

Je kunt bijna niet meer om Halloween heen. Dit is het moment om helemaal uit te pakken, ook qua nagels. Daarom struinden we Instagram af voor wat leuke inspirerende nail art om op 31 oktober de show te stelen.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings