Nail art trends

02/03/2020
705
nail art trends

Hierdoor geef je jezelf kaders en is het veel makkelijker om iets te kiezen. Zie het als een soort leidraad waar je idee op kunt baseren. Dit kan een kleur zijn, of een bepaalde structuur, een techniek waar ik dat moment gefascineerd door ben, noem maar op. Elke maand ga ik je meenemen in mijn hoofd en uitleggen welke drie trends er voor mij een belangrijke rol spelen die je kunt vertalen naar nagels.

Trend 1: French Twist

One of the old favorites: de French manicure. Zoals we hem allemaal kennen met het witte randje en de ‘roze’ nagel (heel veel gezien op de catwalk afgelopen seizoen). Maar zelf vind ik het ook heel leuk om te spelen met de eindeloze mogelijkheden ervan. Omdat de basis zo neutraal is kan je er allerlei kanten mee op: rainbow, glitter, fading etc. Een look die iedereen staat, elegant is en nooit verveelt. 

Trend 2: Animal prints

Hij gaat al een tijdje mee, maar ook op dit moment blijven de animal prints voor mij populair en constant vernieuwend. Een nail art die vrij vaak snel te maken is en voor veel nagelstylisten, ook zonder veel nail art ervaring, haalbaar. Hij is namelijk nooit hetzelfde en hoeft niet perfect te zijn, zoals een cursist van onze masterclasses zei: heb je ooit twee dezelfde zebra’s gezien? Nee, ik dus ook nog nooit. Favoriet op dit moment? The Tortoise Shell.

Trend 3: Logo Mania

Een van de trends die sinds een tijdje super populair is. Is het niet op kleding of tassen dan wel op nagels. Niet de makkelijkste, want hij moet natuurlijk precies hetzelfde zijn, voor mij wel de meest uitdagende, om vervolgens dan de vraag te krijgen ‘waar koop je deze stickers’? En dan lachend een antwoord te geven: handpainted!

Lees ook:  Mooi zwanger

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings