Nail art trends

02/03/2020
1200
nail art trends

Vind jij het leuk om je nagels te versieren? In deze blog hebben we verschillende nail art trends opgesomd! Lees de blog en wie weet heb jij daarna prachtig versierde nagels! Succes.

Trend 1: French Twist

One of the old favorites: de French manicure. Zoals we hem allemaal kennen met het witte randje en de ‘roze’ nagel (heel veel gezien op de catwalk afgelopen seizoen). Maar zelf vind ik het ook heel leuk om te spelen met de eindeloze mogelijkheden ervan. Omdat de basis zo neutraal is kan je er allerlei kanten mee op: rainbow, glitter, fading etc. Een look die iedereen staat, elegant is en nooit verveelt. 

Trend 2: Animal prints

Hij gaat al een tijdje mee, maar ook op dit moment blijven de animal prints voor mij populair en constant vernieuwend. Een nail art die vrij vaak snel te maken is en voor veel nagelstylisten, ook zonder veel nail art ervaring, haalbaar. Hij is namelijk nooit hetzelfde en hoeft niet perfect te zijn, zoals een cursist van onze masterclasses zei: heb je ooit twee dezelfde zebra’s gezien? Nee, ik dus ook nog nooit. Favoriet op dit moment? The Tortoise Shell.

Trend 3: Logo Mania

Een van de trends die sinds een tijdje super populair is. Is het niet op kleding of tassen dan wel op nagels. Niet de makkelijkste, want hij moet natuurlijk precies hetzelfde zijn, voor mij wel de meest uitdagende, om vervolgens dan de vraag te krijgen ‘waar koop je deze stickers’? En dan lachend een antwoord te geven: handpainted!

Lees ook:  6 Life hacks met nagellak die jij nog niet wist

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings