Deze dingen willen vrouwen echt op Valentijnsdag

23/01/2023
182
Valentijnsdag

Valentijnsdag is voor de meeste stelletjes een hele belangrijke dag. Dit is het moment om haar te tonen hoeveel ze voor je betekent. Helaas zijn vrouwen meestal niet al te duidelijk in wat ze precies willen. Meestal wordt dit gekenmerkt door cryptische opmerkingen in de weken voorafgaand aan Valentijnsdag. Met een beetje mazzel weet je tussen de lijnen door te lezen. Doe je dit niet? Dan loop je het risico dat je de verkeerde keuzes maakt. Dat kan veel stress veroorzaken op de meest romantische dag van het jaar. Daarom hopen we je in dit artikel de nodige valentijnscadeau tips voor haar mee te geven en te vertellen wat de meeste vrouwen écht willen op Valentijnsdag.

Een dierbare herinnering

Wie denkt dat vrouwen enkel op zoek zijn naar dure cadeaus, heeft het goed mis. De meeste vrouwen geven hier niets om. Waar ze echt naar op zoek zijn, is het maken van dierbare herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan een uitje waar ze tien jaar later nog aan denkt. Of bijvoorbeeld een fotoboek gevuld met jullie leukste herinneringen. Inclusief bijpassende onderschriften van momenten die nog in jouw geheugen staan en waarom zij zo belangrijk voor jou is.

Gepersonaliseerde cadeaus

Iedereen kan een doosje bonbons halen. Het is daarom een stuk specialer wanneer je voor een gepersonaliseerd cadeau kiest. Denk bijvoorbeeld aan een sieraad met gravure. Laat de datum van jullie jubileum of jullie namen graveren. Dit maakt het cadeau nog specialer en een sieraad doet het eigenlijk altijd goed.

Ben je zelf erg handig? Dan is het misschien ook leuk om iets te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opbergkist, make-up tafel of iets anders wat zij echt nodig heeft. Misschien geeft ze al weken aan dat ze echt een meubelstuk mist in haar slaapkamer of elders in huis. Hoe leuk is het dan als je dit met je eigen handen kunt maken en cadeau kunt doen? De tijd die je hierin investeert zal altijd gewaardeerd worden.

De liefde van de vrouw gaat door de maag?!

De liefde van de man gaat door de maag. Dit gezegde kennen we allemaal en het klopt ook nog eens als een bus. Maar wist je dat dit ook geldt voor vrouwen? De meeste vrouwen kunnen enorm genieten van een heerlijke eigen maaltijd. Nog mooier als je dit natuurlijk zelf gemaakt hebt. Ben je geen keukenprins(es)? Of heb je gewoon geen zin om op Valentijnsdag de hele tijd in de keuken te staan? Laat dan eten bezorgen van jullie favoriete restaurant.

Dan ga je natuurlijk niet met een bord op schoot op de bank zitten. Geef de eettafel echt een restaurantwaardige uitstraling. Inclusief luxe servies, servetten, bestek, kaarsen, zacht licht en romantische muziek. Zo scoor jij gegarandeerd punten deze Valentijnsdag.Wil je het helemaal maken? Geef haar dan tijdens dit romantische diner ook nog eens een handgeschreven liefdesbrief. Een tastbare herinnering wat ze nog regelmatig terug kan lezen.

Lees ook: Lichamelijke ontdekkingen in de slaapkamer: hoe pak ik dat aan?

Lees ook:  Schoenen die iedere dame in haar kast moet hebben

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Hoe zorg je voor hygiëne in schoonheidssalon?

Meroda Changing Foundation review

Voorbereid de herfst in

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings