Connect met Talent: vacatures via Treatwell

28/09/2020
903
een baan vinden

‘Connect met Talent’ is een nieuwe vacaturesite, een plek om te verbinden, inspiratie op te doen en mogelijk om nieuwe kansen te adverteren. Van vacatures tot het huren van een stoel. Treatwell biedt het platform gratis aan voor werkgevers, werkzoekenden en stoel(ver)huur. 

Gratis vacatureservice

Het is één van de initiatieven die Treatwell de afgelopen maanden heeft gelanceerd om niet alleen de bijna 3.000 aangesloten salonpartners te ondersteunen, maar de branche als geheel. Connect met Talent is volledig gratis, voor zowel werkzoekenden als voor werkgevers. 

64.000 salons en praktijken

In Nederland zijn er 64.000 beautysalons (kapperszaken, pedicurepraktijken, beautysalons etc.), waarvan het merendeel eenmanszaken. Dit betekent dat veel salons/praktijken in Nederland midden- klein bedrijven zijn. Precies de groep die het meest getroffen wordt bij een economische achteruitgang. 

Facebook community

In maart heeft Treatwell een Facebook community groep opgericht; ‘Achter Gesloten Deuren met de beautybranche’. Deze groep heeft als doel alle professionals uit de branche met elkaar in contact te brengen. Na deze lancering werd het duidelijk dat de behoefte steeg om een stoel te huren, aangenomen te worden of te adverteren voor lege salonruimten. 

Een omgeving voor werkzoekenden en werkgevers

“Met de lancering van Connect met Talent heeft de beauty branche een omgeving waar zowel werkzoekenden als werkgevers met elkaar in contact komen. Een platform dat je verbindt met professionals uit de branche, waar je nieuwe teamleden vindt en je terecht kunt voor de (ver)huur van stoelen & ruimtes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van zowel partners als van niet-partnersalons, die van start zijn gegaan met het plaatsen van vacatures. We verheugen ons erop het platform verder te zien groeien en via deze weg een positieve impact te maken op de beauty branche!”

Ellen Engbers - Country Manager Nederland & België

Je vindt de vacaturesite hier.

Eerst nog een opleiding doen? Wat dacht je van de opleiding tot pedicure?

Lees ook:  Verkoelende voeding voor warme dagen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings