Pedicure opleidingen voor volwassenen

13/01/2021
1520
pedicure opleidingen

Bedrijfsopleidingen van het Beauty College in Utrecht heeft twee pedicure opleidingen in het lesaanbod. Deze opleidingen voor volwassenen worden in samenwerking met Amice Opleidingscentrum verzorgd.

Pedicure opleiding

De opleiding pedicure wordt in flexibele vorm aangeboden: de theorie wordt gedaan middels zelfstudie in een digitale leeromgeving met online begeleiding van docenten plus tweewekelijks een uur coaching via Google Meet. De praktijklessen worden opgestart zodra de corona-omstandigheden het toelaten. Streven is om de opleiding voor de zomervakantie af te ronden.

Medisch pedicure opleiding

De opleiding medisch pedicure vindt plaats op woensdagavond en start op 27 januari 2021. In deze vorm duurt de opleiding 23 woensdagavonden. De opleiding wordt eventueel ook in flexibele vorm aangeboden als dat nodig blijkt te zijn vanwege de coronasituatie.

Vrijstellingen mogelijk

Met reeds behaalde certificaten zijn vrijstellingen mogelijk om de opleidingen in te korten. De bedrijfsopleidingen van ROC Midden Nederland vormen een onderdeel van Leven Lang Ontwikkelen. Met de pedicure en medisch pedicure opleidingen biedt ROC Midden Nederland werkenden en werkzoekenden de kans om hun kennis en vaardigheden te (blijven) ontwikkelen. Daarmee houden ze de regie op hun loopbaan en hun leven zodat ze zich kunnen blijven ontplooien en hun eigen keuzes kunnen maken. 

Pedicure opleidingen in Utrecht

De pedicure opleidingen vinden plaats in het pand van het Beauty College op de Kretadreef in Utrecht, een gebouw met professionele, moderne leer- en praktijkruimten. Het gebouw is goed te bereiken met openbaar vervoer en heeft gratis parkeerruimte.

Online informatieavonden

Er zijn online informatieavonden voor de opleiding medisch pedicure op 9 december 2020 en 6 januari 2021. Wil je je daarvoor aanmelden, stuur dan een mail naar:  j.terhorst@rocmn.nl.

Partneropleider Amice Opleidingscentrum uit Barneveld is een opleidingsinstituut met 30 jaar ervaring in het vakgebied van schoonheidsverzorging, pedicure, massage en leefstijl opleidingen. Amice heeft naast de branche-erkenning van ProVoet/Bravo ook als particuliere school de erkenning door de Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen.

https://bedrijfsopleidingen.rocmn.nl/beauty
https://bedrijfsopleidingen.rocmn.nl/

Lees ook:  Voetproblemen voorkomen: werkend Nederland kan beter eerder naar de pedicure

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Tepelplakkers, wat kun je er mee?

X Redenen waarom je meer complimenten zou moeten geven

Borsten tape: de uitkomst voor een verleidelijke look

Travel Chic: Je beauty essentials voor een glamoureuze roadtrip

┬ę Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings