De nieuwste trends op het gebied van gellak

28/03/2023
1576
gellak

Ga je regelmatig aan de slag met gellak? Bijvoorbeeld omdat je een eigen nagelsalon hebt? Of omdat je deze behandeling aan kunt bieden in je eigen schoonheidssalon met beautyproducten? Je wilt dan niet alleen zeker kunnen zijn van producten die enkel aan de beste kwaliteit voldoen. Je wilt natuurlijk ook altijd op de hoogte zijn van de laatste trends die er spelen op dit gebied. Zoek daarvoor vanaf nu niet meer verder. We hebben een paar trends voor je op een rijtje gezet in dit artikel. 

Het gebruik van neutrale en aardse kleuren

Het valt altijd op dat de kleuren op modegebied ook meteen door worden vertaald naar de kleurtjes voor de nagellak. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat neutrale en aardse tinten volop aanwezig zijn. Je kunt daarbij denken aan een erg mooi kleurenpalet op het gebied van bruintinten, maar ook beige en nude doen het bijvoorbeeld erg goed. Deze rustige kleuren passen bij iedere huidskleur en zorgen voor een luxe look. Het assortiment aan gellak van nagelgroothandel.nl is dan ook ruim voorzien van deze kleuren. 

Opvallende en gekke kleuren op je nagels

Je wilt het liefste een breed aanbod aan kleuren aan kunnen bieden aan je klanten. Hierdoor kun je je net even wat beter onderscheiden in de beautyproducten van de concurrentie bij jou in de buurt. Heb je bijvoorbeeld al een keer nagedacht over het inkopen van opvallende en gekke kleuren? Hierdoor is er voor iedere klant wel wat wils en de kleuren doen het ook nog eens erg goed in het voorjaar en in de zomer. Naast dat het meteen vrolijk en kleurrijk oogt, lijken de handen dankzij een felle kleur ook sneller bruin. Leuk om aan te kaarten als je kleuradvies geeft aan iemand die bijvoorbeeld bijna op vakantie gaat.

Werk met de mooiste nail art

Veel professionals willen hun klanten nét even dat ene extraatje aan kunnen bieden, want sommige klanten wensen graag meer dan enkel een kleurtje op de nagels. Heb je bijvoorbeeld al eens een keer nagedacht over nail art? Je kunt hierbij denken aan het aanbrengen van stipjes met een andere kleur nagellak, je kunt werken met contrasterende vlakken op de nagel of leuke icoontjes aanbrengen. Dan is één ding wel zeker: oefening baart kunst. En het volgen van een cursus hierin is dan ook zeker geen overbodige luxe. Kies jij daar binnenkort ook een keer voor? Inspiratie opdoen voor nail art? Bekijk hier nail art inspiratie voor de zomer.

Lees ook:  Hoe krijg je langere wimpers?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings