Test: Starterset van Pink Gellac, je eigen nagelstudio thuis

26/08/2019
529
Starterset van Pink Gellac

Ik houd van nagel, dat is geen geheim. Een mooie chique rode nagel, een hysterische metallic nail of compleet uit je dak met een vette nail art. Ik wissel vaak van nagels, afhankelijk van mijn humeur of wat ik die week te doen heb. Daarom stond ik als een kind in mijn handen te klappen toen de starterskit van Pink Gellac binnenkwam. Want hoe fijn ik het wisselen van mijn kleur nagels ook vind, ik ben wel echt team gel polish en niet team nagellak. Ik heb denk ik het geduld gewoon niet om te wach...ten tot de nagellak droog is. Het gemak van gel polish die meteen droog is en waar je alles mee kunt doen zonder dat het z’n glans verliest, is voor mij doorslaggevend. Alsof het Sinterklaasavond was, pakte ik de doos uit en zag een led-lamp, verwijderset en alles wat je nodig hebt om een prachtige nagel te maken (inclusief vier te gekke kleuren!). 

Om het te demonstreren (sommige collega’s waren nog een beetje achterdochtig…), besloot ik mijn collega Sandra van een mooie lak te voorzien. Ze houdt wel van een beetje felle kleur, dus kozen we een hele mooie neonroze kleur. Perfect voor de zomer of als je een feestje hebt. Met de beschrijving voor onze neuzen gingen we aan de slag en volgden de stappen in de juiste volgorde op. En wat bleek? Een kind kan de was doen!

Stap 1

Vijl de nagels in vorm en maak het nageloppervlak krasvrij met de buffer.

Stap 2

Maak de nagel stofvrij.

Stap 3

Breng een primer aan (dit zorgt voor een betere hechting van de kleur) en laat dit even aan de lucht drogen. Vervolgens breng je de base aan. Dit moet 15 seconden in de lamp uitgehard worden.

Stap 4

Dan kun je de kleur aanbrengen. Wij hebben gekozen om twee laagjes aan te brengen (tussendoor uitharden in de lamp) voor een mooie dekking. Sluit af met een glanzende topcoat die ook even in de lamp uitgehard moet worden.

Stap 5

Om de behandeling compleet te maken, masseren we ook nog wat nagelriemolie op de nagelriemen en nagels, zodat ze nog meer shinen.

Het resultaat

Niet verkeerd toch voor zo’n eerste keer? En trouwens, na bijna twee weken zien de nagels er nog perfect uit. Eigenlijk jammer, want we willen de andere kleuren van Pink Gellac nu ook wel gaan testen!

Starterset van Pink Gellac

De starterset van Pink Gellac.

Lees ook:  Aan de nageltafel: Marty's nails, Den Haag

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Top 10 beste bodylotion

Op deze manieren blijf jij lekker warm in de herfst en winter

Zo verleng je de houdbaarheid van je make-up

Welke jurkjes zijn een must-have voor in je kast?

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings