De sieraden trends van 2023

18/10/2022
1177
oorbellen

Het perfecte sieraad vinden voor je outfit is altijd een opgave. Zeker als je rekening wilt houden met de nieuwste trends. Maar wat zijn de sieraden trends van het moment? Zijn het grote of kleine oorbellen, een langere of kortere ketting en een subtiele ring of eentje met grote stenen? In deze blog vertellen wij het je allemaal!

Vintage is back

Vintage kleding is op het moment natuurlijk super hot, de sieraden kunnen natuurlijk niet achterblijven. Een beetje glamour met mooie shiny stenen zijn we absoluut niet vies van! Grote stenen zijn tegenwoordig niet alleen nog maar voor verlovingsringen, maar mogen ook gedragen worden bij dagelijkse sieraden. Zijn grote stenen niet zo jouw ding? Er zijn ook veel vintage sieraden die bestaan uit meerdere kleine stenen. Wil je een beetje extra glamour? Kijk dan voor sieraden met verschillende kleuren stenen, hoe meer kleuren hoe beter.

Statement pieces

Het motto bij deze sieraden is: hoe groter en opvallender hoe beter! Statement sieraden blijven steeds terugkomen in de trends. Ze zijn onmisbaar in ieder sieradenkistje. Grote chunky oorbellen met grovere details zijn bij statement sieraden niet weg te denken. Maar ook kettingen met unieke schakels of grote hangers zijn welkom. Het combineren van statement sieraden met je outfit is vrij gemakkelijk. Kies voor een simpele look met weinig patronen en printen om de sieraden in het middelpunt te laten staan.

Sieraden met initialen

Deze sieraden trend gaan we nog lang blijven zien. Mooie sieraden met een persoonlijke twist heeft een grote upcoming op het moment. Sieraden met initialen komen in alle vormen en maten. Zo heb je oorbellen, hangers, ringen en armbanden waar jij de initialen van jezelf of iemand die je lief is kan laten ingraveren. Naast dat de sieraden een grote persoonlijke waarde hebben, zien ze er fantastisch uit. Ze kunnen bij iedere outfit gedragen worden omdat ze zo subtiel zijn en door de persoonlijke waarde zijn ze ook nog eens het perfecte cadeau om aan iemand te geven.

Schelpen en parels

Schelpen en parels worden in de fashionwereld steeds vaker gebruikt. De meeste mensen denken terug aan vakantie en warme zomerdagen bij het zien van schelpen en parels. Door deze gedachtes brengen deze sieraden happy vibes met zich mee, die wil je toch iedere dag hebben? Dus waarom wachten tot het weer zomer is. Trek je sieradenkistje uit de kast en draag sieraden met schelpen en parels gedurende het hele jaar. Deze sieraden complimenteren je outfit ook heel goed, happy vibes en makkelijk te combineren, een win-win situatie!

Binnen de wereld van sieraden zijn er altijd wel trends die bij je passen. Bij sommige zijn statement pieces niet zo geliefd omdat ze liever iets subtiels willen dragen zoals sieraden met initialen en bij anderen andersom. Het voornaamste is dat je met liefde jouw sieraden draagt, ongeacht of ze de trend van het moment zijn of niet. Je hoeft niet te kiezen voor de sieraden die op het moment hot zijn. Kies voor sieraden die jij mooi vindt en bij jouw stijl passen.

Lees ook:  Een elastische gespvrije riem: de nieuwe trend!

Lees ook: Wat zeggen je sieraden over jouw persoonlijkheid? Of Wat zijn de mooiste sieraden voor je vaste collectie?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings