De populairste supplementen die jouw leven zullen verbeteren

10/03/2023
1054
populairste supplementen

Tegenwoordig zijn supplementen populairder dan ooit tevoren. Of je nou op zoek bent naar proteïne voor na het sporten, rush poppers voor in de slaapkamer of Omega 3 voor de preventieve gezondheid, je kunt ze overal krijgen. Ieder supplement heeft weer een ander doel en een andere werking, maar welke passen nou bij jou? In deze blog bespreken we de populairste supplementen die jouw leven zullen verbeteren.

Vitamine D

Vitamine D is een oplosbare vitamine die je lichaam op een dagelijkse basis nodig heeft. Vitamine D zorgt voor een versterking van je botten en tanden en wordt vooral door je lichaam aangemaakt wanneer je blootgesteld wordt aan zonlicht. Verder helpt het ook bij het behouden van je immuunsysteem en het behouden van spierkracht. Omdat er in Nederland nou eenmaal niet zo veel zonuren zijn, met name in de winter, hebben veel mensen een tekort aan deze vitamine. Het kan dus verstandig zijn om extra vitamine D te nemen. Dit kan in de vorm van een capsule.

Omega 3

Omega 3 is erg belangrijk voor het lichaam. Deze vetzuren kan je lichaam zelf niet aanmaken maar hebben wel een positief effect op je hersenen, hart en bloedvaten. Omega 3 kun je normaal gezien in vis vinden en het kan tevens ook de kans op hart- en vaatziekten verkleinen. Omega 3 is dan ook meestal te verkrijgen in de vorm van visoliecapsules. In deze blog vind je verder nog meer informatie over de voordelen van Omega 3.

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat je spieren, botten en hersenfunctie ondersteunt tijdens de dagelijkse bezigheden. Het kan als supplement worden ingenomen, maar zit ook in amandelnoten, spinazie, lijnzaad en bananen. Omdat ons lichaam vaak moeite heeft met het opnemen van magnesium uit voedsel, is het gebruik van een mineraalsupplement uiterst raadzaam. Een tekort aan magnesium kan leiden tot kramp in je spieren, vermoeidheid en hoofdpijn en dit zijn uiteraard vervelende symptomen die gemakkelijk te voorkomen zijn.

Proteïne

Proteïne is een supplement dat met name gebruikt wordt door mensen die naar de sportschool gaan. Het supplement is te verkrijgen in poedervorm en is voordelig voor een aantal dingen. Allereerst zorgt het voor een betere opbouw van spieren. De eiwitsynthese binnen je lichaam wordt hoger, waardoor je lichaam snellen nieuwe cellen opbouwt. Proteïne zorgt verder voor het verliezen van extra lichaamsvet en sterkere botten, huid, haar en nagels.

Poppers

Ben je op zoek naar het verbeteren van je ervaringen in de slaapkamer? Dan zijn poppers vast iets voor jou. Poppers zorgen voor een ontspannen gevoel en zijn bevorderlijk voor je seksuele ervaringen. Kijk dan ook zeker naar het kopen van de rush poppers in verpakkingen van 30ml.

Lees ook:  De voordelen van rode bietensap voor je huid
rush poppers 30ml

Vitamine B12

Vitamine B12 is een supplement dat van belang is bij de aanmaak van rode bloedcellen en het functioneren van het zenuwstelsel. Omdat je lichaam deze vitamine niet zelfstandig aan kan maken, moet het ingenomen worden door middel van voeding of supplementen. Het komt voornamelijk in dierlijke producten voor en veganisten en vegetariërs hebben dan vaak ook moeite met het binnenkrijgen van Vitamine B12.

Na het lezen van de blog weet je als het goed is meer over de populairste supplementen!

Ben je nou nog op zoek naar andere supplementen? Bekijk dan bijvoorbeeld deze blog over de voordelen van CBD-olie voor je huid.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings