Ontspannen in 5 minuten? Het kan!

22/10/2019
1242
ontspannen

Ontspannende yoga voor Dummies

Als je tegen het toontje van deze dame kunt, heb je hier een goede aan. Er wordt beloofd je nek en schouders in maar vijf minuten te laten ontspannen. De comments op dit YouTube-kanaal zijn lovend en ook wij vonden de oefeningen makkelijk uit te voeren en erg fijn. Probeer het zelf maar eens: 

Ontspan je armen, schouders en rug

Last van spanning in je armen, schouders of rug? Met de oefeningen op deze site ben je je spierspanning zo weer kwijt. En nee, je hoeft er geen pedicure voor te zijn, de oefeningen zijn goed (en lekker simpel) voor iedereen met een zittend beroep.

Ademhalingsoefeningen voor een betere nachtrust

Soms heb je gewoon iemand nodig die je bij de hand neemt en je helpt om meer te ontspannen.

Ontspannen

Gonnie van de Lang helpt je graag. Zij zette verschillende ademhalingsoefeningen voor je op een rijtje. Deze oefeningen helpen je om je te kalmeren en beter in slaap te komen.

Ontspannen

Zelfmassage voor meer rust

Wist je dat het helemaal niet zo moeilijk is om jezelf te masseren? Tuurlijk, er gaat niets boven een massage door een professional, maar ja, die heb je niet altijd bij de hand. Je eigen handen wel. Massage van de handen kan blokkades ter plaatse helpen verminderen. Hierdoor kan de energie beter doorstromen en voel je je meer ontspannen.

Voor andere manieren om te ontspannen in je dagelijkse leven, lees deze blog!

Lees ook:  Luchtzuivering in je huis met essentiële oliën

Last van je nek en schouders? Kun je niet ontspannen? Grote kans dat dit komt doordat je de hele dag achter je bureau hebt gezeten. Tel daar nog de ettelijke keren bij op dat je met je neus op je telefoon zat en je hebt het voor elkaar: een stijve nek en schouders. Helaas veel te herkenbaar, reden voor ons om op zoek te gaan naar snelle oefeningen om dat stijve, gespannen gevoel mee te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings