Een elastische gespvrije riem: de nieuwe trend!

09/12/2022
1186
elastische riem

We dragen super vaak een riem. Niet alleen om praktisch je broek omhoog te houden. Ook om een outfit een beetje op te leuken. Riemen zijn een onmisbaar accessoire in onze kledingkast geworden. Toch zijn niet alle riemen even fijn. De riem is net te groot, maar bij een gaatje verder net te strak. Een grote ergernis dus. Gelukkig bestaat er nu de elastische riem zonder gesp!

Hoe werkt het?

Een elastische riem zonder gesp, eigenlijk spreekt het voor zich. Een rekbare riem die je niet hoeft dicht te maken met een gesp. Maar hoe werkt dit? Je hoeft gelukkig geen gigantische elastiek helemaal over je hoofd te trekken. Een elastische riem zonder gesp heeft gelukkig wel een sluiting. Je bindt de uiteindes van de riem namelijk aan je broeklussen. Deze sluiting is echter van leer waardoor het beter verstelbaar is en niet zo zwaar weegt. Je kunt aan de achterkant de riem verstellen in lengte waardoor hij altijd perfect zit. Het mooiste is dat je de riem daarna niet meer los hoeft te maken. Omdat hij van elastiek is kun je gewoon je broek uit doen zonder de riem open te maken. Voor op jurken wordt er toch een gespje mee geleverd zodat je de uiteindes hieraan kunt vastknopen.

elastische riem

De voordelen

Er zijn ontzettend veel voordelen te vinden over de elastische riem zonder gesp. Zoals net al gezegd kun je de riem op de perfecte maat maken en hoef je de riem niet los te maken om je broek uit te doen. Maar dat zijn lang niet de enige voordelen. Een gigantisch voordeel is dat er geen gesp meer in je buik drukt als je op een stoel zit. Dit is vaak ontzettend ongemakkelijk maar wordt verleden tijd met een elastische riem zonder gesp. Ook gaatjes in je shirts die worden veroorzaakt door de gesp zijn zeker verleden tijd met deze riem. Omdat de riem elastisch is zal hij dus altijd goed zitten en ook niet verplaatsen. Heb je de riem om je outfit wat op te vrolijken dan hoef je niet bang te zijn dat de riem verplaatst tijdens het dragen. Door de rekbaarheid zit hij ontzettend comfortabel. Net als een joggingsbroek met elastiek. Je voelt hem dus niet eens zitten! Genoeg voordelen dus om deze riem eens uit te proberen.

Meer blogs op Beautyweb lezen? Lees hier onze blog over de perfecte make up setup!

Lees ook:  Hoe kies je de perfecte outfit voor de feestdagen?

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings