Mystery Visit aan de kapper, waar ging het dit keer mis?

25/09/2020
2038

Van de gemiddeld twintig positieve bezoekjes aan de kapper in het kader van ‘Mystery Visit’, is er één die minder positief is. We maakten een rondgang langs de beauty redactie en vroegen de collega’s naar hun mindere ervaringen. Sommige bezoekjes waren zó beroerd dat we het niet konden laten om ze met je te delen. Ook hier was collega Yvonne weer eens de Sjaak, wederom in Amsterdam, bij een wel heel slechte kapper.

Michel föhnen!

Dit is er eentje van jaren terug. Omdat mijn kroezende krullen moeilijk te knippen zijn, ga ik niet graag naar de kapper, want het wordt vaak verknipt. Ik besloot dit keer een kapper te zoeken die prijzen had gewonnen, want ja, dat moet toch wel een topkapper zijn. Bij binnenkomst in de chique salon in Amsterdam Zuid had ik al rechtsomkeert moeten maken. 

De man in kwestie was voornamelijk met zichzelf bezig en zijn assistent Michel dribbelde achter hem aan en deed wat hem opgedragen werd. De kapper begon in mijn natte haar te snijden met een mes. Iets wat bij krullen niet zo’n beste techniek is. Pluk na pluk werd zo mishandeld. Het zweet brak me uit. Toen hij klaar was riep hij heel hard: Micheeelllll FÖHNEN!

Hard en heet

Arme Michel moest aan de slag met mijn verknipte kapsel en begon kwistig met een hete en harde föhn te drogen, daarbij wild zijn handen door mijn haar te halen. Een complete ragebol was het resultaat. De kampioen kwam er bij en samen keken ze naar de puinhoop. Dat vonden ze zelf ook gezien de blikken die ze wisselden. Er werd snel een hoop gel door het haar gekneed, maar het zag er niet uit. Snel mocht ik een hele hoop geld afrekenen. Thuis heb ik nog even een potje gehuild. De week erop kon ik het niet meer aanzien en ben ik naar een andere kapper gegaan. Het resultaat was van lang haar naar kort. Zucht.

Gelukkig zijn er ook kappers die wel geknipt zijn voor hun vak, zoals deze kapper in Zaandam. Hier gelukkig geen slechte ervaring en bepaald geen slechte kapper!

Lees ook:  Mystery guest: feestkapsel

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings