Lees/luistertip: Hoe je thuis de wereld kunt redden...

24/09/2020
459

De wereld redden op een makkelijke manier? Van het omruilen van flesjes vloeibare zeep tot het vervangen van huishoudfolie en natte doekjes: alle suggesties zijn haalbaar, duurzaam en in veel gevallen besparen ze ook nog eens geld!

Expert klimaatverandering

Auteur en milieuwetenschapper dr. Tara Shine is een expert op het gebied van klimaatverandering. Ze presenteerde diverse tv-programma’s, waaronder 'Brave New World' met Steven Hawking in 2011 en de nieuwe BBC klimaatdocumentaire ‘Our Coast’. Ook zette zij ‘Change by Degrees’ op, een sociale onderneming die mensen inspireert om thuis en op het werk duurzamer te leven.Hoe je thuis de wereld kunt redden

Boek en podcast

‘Hoe je thuis de wereld kunt redden’ (ISBN 9789021575520) kost 22,50 euro en is ook te beluisteren als podcastserie.

Wil jij ook met je garderobe een duurzaam steentje bijdragen? Dan is het boek ‘A sustainable wardrobe’ wel iets voor jou. Met dit boek van de hand van Stephanie van den Sigtenhors maakt iedereen met gemak de overstap van fast fashion (denk aan de meeste grote merken) naar een duurzame stijl.

Lees ook:  Aromatherapie en de luchtwegen

We worden ons steeds bewuster van de impact die ons leven heeft op het milieu. We willen graag ons steentje bijdragen, maar weten niet altijd hoe. In het boek ‘Hoe je thuis de wereld kunt redden’ geeft milieuwetenschapper Tara Shine ongeveer 100 alledaagse voorbeelden van dingen die je gemakkelijk kunt veranderen en die echt een positieve impact hebben.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings