5 elektrische schoonheidsapparaten die onmisbaar zijn in jouw toilettas

16/12/2022
897
schoonheidsapparaten

Er kan soms heel wat tijd gaan zitten in het ervoor zorgen dat je als de beste versie van jezelf voor de dag komt. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat apparaten op de markt die je een handje kunnen helpen. Omdat er zoveel verschillende producten zijn is het vaak lastig om te weten welke apparaten je aan moet schaffen en welke apparaten je misschien helemaal niet nodig hebt. Wij zetten de 5 meest essentiële schoonheidsapparaten voor jou op een rijtje.

Ontharingsapparaten

Ontharen is een onderdeel van jouw beautyroutine dat vele mogelijkheden bied. Van scheren tot waxen, de opties lijken oneindig. Goede ontharingsapparaten kunnen dan ook een waardevolle bijdrage zijn aan jouw toilettas. Hoewel er van de meeste ontharingsmethoden een elektrische variant bestaat, zijn de meest gangbare elektrische ontharingsapparaten het scheerapparaat en de epilator. Het ontharingsapparaat van jouw voorkeur zorgt ervoor dat je zonder problemen met glimmende benen door het leven kan.

De elektrische tandenborstel

Waarschijnlijk is jouw tandenborstel niet het eerste apparaat waar je aan denkt wanneer het over beauty gaat, maar onmisbaar is deze zeker! Schone witte tanden en een frisse adem zijn essentieel binnen jouw verzorgingsritueel. Een normale tandenborstel kan hier zeker aan bijdragen, maar je tandarts zal je ongetwijfeld aanraden om een elektrische tandenborstel aan te schaffen. Elektrische tandenborstels voorkomen niet alleen vervelende onnodige tandartsbezoeken, maar zorgen er ook voor dat jij fris en stralend voor de dag komt.

Föhn

Vooral met dit winterse weer misstaat een föhn zeker niet in jouw beauty arsenaal. Natuurlijk kan een föhn een te groot apparaat lijken om mee te nemen. Echter bestaan föhns tegenwoordig ook in alle soorten en maten. Mocht je dus op zoek zijn naar een föhn die makkelijk mee kan op reis? Zoek dan vooral eens naar ‘reisföhns’. Heb je een prachtige bos krullen? Vergeet dan ook niet om een diffuser aan te schaffen, zodat jouw krullen ook mooi blijven na een hete föhnbeurt.

Haarstyling

Stijlapparaat

Mocht je na het föhnen nog niet helemaal tevreden zijn met de look van jouw haar, dan zal je zeker blij zijn om te ontdekken dat er ook nog een stijltang in jouw toilettas zit. Met dit handige apparaat verdwijnen alle pluizen en kronkels uit jouw haar en blijft er een strakke en stralende coupe over.

Krulapparaat

Is stijl haar niet helemaal jouw ding? Kies dan voor een krultang. Met een dunne krultang voor kleine krulletjes en een dikkere variant voor golvend haar kies jij precies hoe je voor de dag wilt komen. Vind je het lastig om handigheid te krijgen in het krullen van jouw haar? Ga dan voor een automatische krultang. Je hoeft alleen een pluk in het apparaat te stoppen en de krultang zorgt er vervolgens voor dat jij over straat kan met een bos perfecte krullen.

Lees ook:  Olaplex 3 review: is het echt zo goed als men beweert?

Huidreinigingsapparaat

Zowel voordat je aan de slag gaat met jouw mooiste make-up look, als wanneer je deze net verwijderd hebt, is het belangrijk om jouw huid goed te verzorgen. Een goed reinigingsapparaat kan, samen met goede zeep, crèmes en oliën zorgen voor een stralende huid. Door je gezicht regelmatig te scrubben met een reinigingsapparaat verwijder je alle viezigheid en dode huidcellen, waardoor je huid een gezonde look krijgt.

Met een combinatie van al deze apparaten wordt jouw beautyritueel heel eenvoudig en een waar feestje! Meer weten? Lees dan over de perfecte make up setup

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings