Olaplex 3 review: is het echt zo goed als men beweert?

23/05/2023
10684
olaplex 3 review

We kennen allemaal die veelbelovende haarproducten die beweren onze droge, doffe, beschadigde lokken te transformeren naar gezonde, glanzende lokken. Denk aan de populaire Olaplex 3, iedereen is heel enthousiast over dit product. Maar werkt is dit product wel zo goed als ze zeggen? Wij zoeken het voor je uit. In dit artikel geven we je een olaplex 3 review, met informatie en ervaringen over dit bekende product. Wie weet is dit product de uitkomst voor lange, gezonde lokken.

Olaplex, wat is het?

Olaplex is ontstaan door een wetenschappelijk onderzoek. Een groep scheikundigen, Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker werkten samen met Dr. Dean Christal, een beauty ondernemer. Deze drie wetenschappers bundelde hun krachten om een oplossing te vinden voor een veelvoorkomend probleem in de haarindustrie: het beschadigen van het haar tijdens chemische behandelingen, zoals blonderen.

Hoe werkt Olaplex?

De drie wetenschappers ontdekten een uniek molecuul genaamd bis-aminopropyl diglycol dimaleaat, dat de potentie had om gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen en te versterken. Hierdoor werd het haar sterker, veerkrachtiger en gezonder, zelfs na agressieve behandelingen zoals het kleuren of bleken van het haar. Allereerst werden Olaplex No 1 & 2 geïntroduceerd, die voornamelijk in salons werden gebruikt. Later werd Olaplex No.3  uitgebracht, deze was voor thuisgebruik.

Wat doet Olaplex voor je haren?

Olaplex is het geheime wapen voor prachtig haar, dit buitengewone product doet wonderen om gespleten haarpunten en haarbreuk te verbannen. Maar wat maakt Olaplex zo speciaal? In tegenstelling tot veel andere haarverzorgingsproducten die alleen aan de oppervlakte werken, gaat Olaplex dieper. Het herstelt je haren van binnenuit. Het hydrateert, verzorgt en brengt je haar in optimale conditie. Ook zorgt het ervoor dat je haren sneller zullen groeien.

Dit wondermiddel is vrij van schadelijke stoffen zoals, siliconen, ftalaten, polymeren, parabenen, aldehyden en gluten waardoor het geschikt is voor (bijna) elk haartype. Daarnaast is Olaplex 100% vegan en dierproefvrij.

Elk product van Olaplex heeft een andere werking of doel, hieronder vind je het stappenplan van de Olaplex producten.

olaplex no 3 review

Salongebruik

Stap 1: Olaplex No. 1 is de start van het herstellen van het haar. Deze stap wordt toegepast in de salon. Het product wordt aangebracht op handdoek droog haar en moet 5 minuten intrekken.

Stap 2: Olaplex No. 2 is een vervolg product op No. 1 en wordt ook alleen gebruikt in de salon. Dit product zorgt voor het herstel van het haar. No 2. Moet 20 minuten inwerken, daarna wordt het haar gewassen.

Thuisgebruik

De rest van de stappen zijn voor thuisbehandeling, en kunnen dus door de consumenten zelf worden gebruikt.

Stap 3: Olaplex No. 3 is de hair perfector en zoals hierboven al is uitgelegd zorgt deze ervoor dat je haar intensief wordt verzorgd. De haarstructuur, de glans en de zachtheid blijft optimaal door het gebruik van dit product.

Stap 4: Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo is een herstellende shampoo voor natuurlijk haar. Deze shampoo bevat heel veel proteïnen en vocht.

Stap 5: Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner is een verzorgende conditioner voor gezond en gevoed haar. Deze moet ongeveer 3 minuten intrekken.

Stap 6: Olaplex No.6 Bond Smoother is een leave-in conditioner voor glad en pluisvrij haar.  Dit product beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Lees ook:  Beach hair, ook na de zomer

Stap 7: Olaplex No.7 Bonding Oil is een haarolie voor herstel, glans en bescherming tegen hitte en UV-straling. Ook vermindert het pluizig haar.

Stap 8: Olaplex No. 8 Bond intense Moisture Mask is een haarmasker dat het haar voedt, glad maakt en laat glanzen.

Olaplex no 3 review

De No. 3 is een ware gamechanger! Dit product heeft de haarverzorgingswereld stormenderhand veroverd sinds de dag dat het werd uitgebracht, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Als gebruiker kan ik bevestigen dat deze wekelijkse behandeling voor thuisgebruik echt werkt en zijn status als wereldwijde bestseller meer dan verdient.

Mijn haar was altijd vatbaar voor breuk en voelde zwak aan, maar sinds ik de No. 3 ben gaan gebruiken, is er een opmerkelijk verschil merkbaar. Deze formule is als een krachtig schild dat mijn haar beschermt en versterkt. Ik ben verbaasd over hoe mijn lokken er gezonder en veerkrachtiger uitzien.

Ik ben ook onder de indruk van de vermindering van haarbreuk sinds ik met de No. 3 ben begonnen. Mijn haar voelt sterker aan en ik merk dat ik minder losse haren op mijn borstel en kleding vind. Het is alsof deze behandeling mijn haar heeft geherstructureerd en het nieuw leven heeft ingeblazen.

Kortom, de No. 3 van Olaplex heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is niet alleen een hype, maar een product dat echt resultaten levert. Als je op zoek bent naar een oplossing voor haarbreuk en het versterken van je lokken, kan ik deze behandeling ten zeerste aanbevelen.

Denk je na deze olaplex 3 review, dit product moet ik in huis hebben? Ga eens aan de slag met het testen van Olaplex No. 3 en wie weet heb jij binnenkort net zo’n stralend haar als ik!

Lees ook de blog: Feromonen parfum: mythe of werkelijkheid? Voor meer informatie over feromonen parfum. Wil je weten hoe het genezingsproces van Powder brows zich ontwikkelt? Klik dan hier.

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Tepelplakkers, wat kun je er mee?

X Redenen waarom je meer complimenten zou moeten geven

Borsten tape: de uitkomst voor een verleidelijke look

Travel Chic: Je beauty essentials voor een glamoureuze roadtrip

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings