Aan de nageltafel: Marty's nails, Den Haag

18/11/2019
577
Marty's nails

Ik mag aan Marta’s nageltafel plaatsnemen en zie haar een voor een prachtige nail art voorbeelden liggen. “Ik maak altijd moodboards aan de hand van fashionbeelden en vervolgens teken ik de nail art erbij. Ik ben altijd bezig met nieuwe creaties. Ook ‘s avonds ben ik nog met designs bezig en aan het schetsen.” Ze laat een voorbeeld zien van Moschino en we besluiten dat deze look wel geschikt is voor mijn nagels. Ze gaat geconcentreerd aan de slag en ze vertelt ondertussen over haar nieuwe passie: nagels. Marta is zo enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Maar haar fashionachtergrond geeft haar ook net dat extra stukje creativiteit. Een unieke combinatie. We drinken koffie, ze doet mijn nagels en ondertussen besluiten we dat Marta vanaf nu een vaste rubriek krijgt waarin ze aan de hand van catwalkbeelden een bijpassende nail art look aan je laat zien. Binnenkort vind je de eerste online. Ik ben ontzettend blij met mijn nagels en Nederland is weer een nail art topper rijker.

Leer Marta nog beter kennen via @marty_nail_artist

Lees ook:  Zo lijken je nagels langer

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings