5 creatieve ideeën voor het hergebruiken van verzendverpakkingen

30/05/2023
249
verzendverpakking

Verzendzakken, verzenddozen, enveloppen, allemaal populaire verzendverpakking. Online webshops worden steeds populairder, met als gevolg dat er meer pakketjes worden verzonden. Bedrijven doen erg hun best om deze pakketjes zo mooi mogelijk te maken voor de perfecte unboxing ervaring. Deze mooie verzendverpakkingen kopen ze bijvoorbeeld bij Rotimshop.nl. Zulke mooie pakketjes zijn eigenlijk zonde om weg te gooien. Sterker nog, je kunt zoveel leuke dingen doen met hergebruikte pakketjes dat het heel erg zonde is om ze weg te gooien. In deze blog bespreken we vijf creatieve ideeën over hoe jij je verzendverpakkingen kunt hergebruiken.

  1. Knutselprojecten

Van kartonnen dozen kun je een heleboel leuke dingen knutselen. Heeft een van jouw kinderen binnenkort surprises op school? Of moet je zelf wat leuks voor een collega of familielid knutselen? Bewaar je verzendverpakkingen dan zeker, zodat je iedereen kunt verbazen met jouw kunstwerk. Ook op een regenachtige middag is het erg leuk om eens lekker creatief bezig te zijn. Maak bijvoorbeeld een spelletje of een mooi kasteel.

  1. Opbergruimte

Kartonnen dozen zijn ook erg handig om spullen op te ruimen. Berg bijvoorbeeld kleding of speelgoed (tijdelijk) op in de verzenddozen. In de zomer zou je de winterkleren handig in dozen op zolder kunnen opbergen. Zo nemen deze kleren niet te veel ruimte in je kast in.

  1. Cadeauverpakkingen

Gebruik papieren enveloppen of luchtkussenzakjes als cadeauverpakkingen voor kleine cadeaus. Voeg wat kleurrijke linten of strikken toe om het cadeau er nog feestelijk uit te laten zien. Ook gebruiken bedrijven vaak vloeipapier om producten extra te beschermen. Dit papier heeft vaak superleuke kleuren en patronen waardoor het erg geschikt is om te hergebruiken!

  1. Compostering

Kartonnen dozen kunnen worden gebruikt als compostbakken voor het composteren van groente- en fruitafval. Dit is een duurzame manier om afval te verminderen en tegelijkertijd een nuttig compostproduct te maken.

  1. Plantenbak

Gebruik een kartonnen doos of plastic envelop als basis voor het maken van een plantenbak als verzendverpakking. Voeg wat potgrond toe en plant je favoriete plantjes erin. Het is een leuke manier om een ​​oud verzendpakket nieuw leven te geven en tegelijkertijd je huis op te fleuren met groen.

Lees ook: Borsten tapen: de uitkomst voor een verleidelijke look.

Lees ook:  Kleding trends door de jaren heen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Top 10 beste bodylotion

Op deze manieren blijf jij lekker warm in de herfst en winter

Zo verleng je de houdbaarheid van je make-up

Welke jurkjes zijn een must-have voor in je kast?

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings