Wandellust: inspiratieboek vol prachtige wandelplekken

21/04/2020
716

Wandelen is fantastisch. Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig behalve een paar prettige schoenen, en terwijl je loopt maak je ook nog eens je hoofd leeg. Terwijl je loopt houd je ook je lichaam gezond. Oftewel: wandelen is goed voor lichaam en geest. Cynthia laat in haar boek Wandellust meer dan twintig van haar favoriete wandelplekken in Nederland zien.

Foto’s en praktische wandelinformatie

De beschreven wandelingen zijn voorzien van prachtige foto’s (van de natuur, van Cynthia zelf, van haar hond Kees), maar ook van heel praktische informatie, bijvoorbeeld waar je kunt parkeren, of je er met het ov kunt komen, en of je je hond (al dan niet aangelijnd) mee mag nemen. Ook geeft ze informatie over horeca in de omgeving. Heeft een natuurgebied een website, dan staat deze ook vermeld.

Wandellocaties

Geen (veel te) lange routes van 25 kilometer, maar gewoon mooie wandellocaties met bijbehorende hotspots zoals cafés & restaurants. Van de Soesterduinen (waar honden grotendeels los mogen lopen) tot Zoutelande en Texel, en van Maastricht tot het Noordlaarderbos en de Oostvaardersplassen, door heel Nederland weet Cynthia de mooiste plekken te vinden en te beschrijven.

Toegankelijk boek

Ook deelt Cynthia haar tips om (meer) te wandelen, te vogelen, wandelmeditatie, ‘weekendwandelen en wijn’, en komt ook boswachter Tim aan het woord met tips. Wandellust is daardoor een heel fijn en toegankelijk boek voor iedereen die zich voor heeft genomen om wat meer in beweging te komen en tegelijkertijd lekker buiten te zijn, maar ook graag wat moois wil zien. 

Over Cynthia

Cynthia Schultz is een succesvol lifestyleblogger, bekend geworden als Miss Lipgloss. Sinds 2018 helpt ze mensen meer structuur aan te brengen in hun leven met haar Structuurjunkie-planners en trainingen efficiënter werken. Wandelen is een van de mooiste manieren om te ontspannen en tegelijkertijd productiever en creatiever te worden. Cynthia wandelt dagelijks anderhalf uur en heeft de mooiste plekken om te wandelen in Wandellust beschreven.

Wandellust, Cynthia Schultz, ISBN 9789021575018, Kosmos Uitgevers

Wandellust betellen? Dat kan hier zonder bezorgkosten.

Lees ook:  DYI: step-by-step rommelige lage paardenstaart

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings