Tried&Tested: B.R.U.S.H.

14/12/2019
1069

Wat vind ik ervan...

Ik ben niet zo bedreven in het stylen van mijn haar. En dat is misschien niet zo handig met mijn beroep. Maar ik zeg altijd: schoenmaker blijf bij je leest, Ik ga wel lekker stukjes schrijven. Toch heb ik de wens dat ik het ooit onder de knie ga krijgen dat stylen. Föhnen met ronde borstels… de professional is hier ontzettend handig in, maar veel consumenten missen deze vaardigheid. Omdat je het bij je eigen haar moet doen, lijk je gewoon een hand te missen. Met B.R.U.S.H. heb je dit probleem niet. Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar. Ideaal ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken. De technische onderdelen zijn geïnfuseerd met Keratine, Arganolie en Macadamia-olie. Dit geeft veel glans aan het haar, verwijdert pluis en maakt het haar glad.

Net van de kapper

De B.R.U.S.H. komt in een luxe verpakking en er zit ook een hittebestendige handschoen bij. Mijn eerste indruk met het merk begint dus goed. Het snoer is heel lang en dat werkt erg prettig. De tool warmt op tot 180 graden en is snel op temperatuur. Een beetje onwennig deel ik mijn haar in tweeën op. Dit zie ik vaak bij de kapper proberen en doe ik dus braaf na. Al snel merk ik dat het echt ontzettend makkelijk werkt en zelfs ik kan die glanzende - net van de kapper - lokken creëren. Ik ben echt verrast. In no time zit mijn haar goed en ben ik klaar om naar werk te gaan. Het kost echt niet veel extra tijd en je voelt je meteen een stuk zelfverzekerder. Het klopt inderdaad wat ze zeggen: ‘als je haar maar goed zit.’ Ik ben echt enthousiast over het product. Als je ook geïnteresseerd bent raad ik je aan om de B.R.U.S.H. warmteborstel eerst te gaan proberen bij een kapsalon in de buurt. Deze staan vermeld op de website in de store locator. Dit is om te bepalen welke dikte het meest geschikt is (je hebt namelijk twee diktes, 30 mm voor wat korter haar en 40 mm voor langer haar) en ook of hij het gewenste resultaat geeft. Ik ga ook binnenkort langs, omdat je volgens mij nog veel meer mooie kapsels kunt maken met B.R.U.S.H. 

Winnen!

Ben je ook enthousiast geworden? We mogen twee warrmteborstels weggeven. Een 30 mm en 40 mm B.R.U.S.H. Wat je moet doen? Stuur een mailtje naar en like het bericht op de Facebook-pagina van BeautyWeb. Laat meteen even weten of je kort haar hebt of lang haar.

Lees ook:  Rimpels weg, opmaken in 5 minuten!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings