Alles wat je moet weten over de steampod stijltang

21/10/2022
742
Steampod

Je kent het vast wel: even snel je haar stijlen. Op de een of andere manier lijkt dat snel nooit te lukken, het mislukt dan altijd. Uren in de spiegel staren met die stijltang in je hand, dat kent iedere vrouw waarschijnlijk wel. Doodmoe word je ervan. Dat is nu verleden tijd. Je had namelijk een reguliere stijltang, maar een stijltang op stoom gaat je helpen. De stijltang op stroom wordt ook wel de steampod genoemd en zorgt ervoor dat je haren snel en perfect worden gestijld. Benieuwd naar deze steampod? Lees dan verder.

Wat is het?
De steampod is een stijltang met een waterreservoir. In dit reservoir moet je water doen wat vervolgens vanzelf wordt opgewarmd. Is het water opgewarmd? Dan zal je al snel zien dat het water voor stoom zorgt. De stoom zorgt dat je haar perfect stijl wordt. Het is een uitvinding van L’Oreal en is in verschillende varianten te krijgen. Zo heb je de steampod 2.0, maar ook de steampod 3.0.

Steampod of stijltang

Toch vraag je je nu af of je niet bij je oude vertrouwde stijltang blijft. Het is een feit dat beiden andere voor- en nadelen kennen. Toch is het na veel testen over het algemeen bekend dat de steampod meer voordelen kent. Dit is voor bijna iedereen zo, maar dat hoeft voor jou niet per se zo te zijn. Stijl je je haar maar af en toe? Dan is een steampod waarschijnlijk niet super interessant voor je. Als je je haar iedere dag stijlt dan is dit gloednieuwe apparaat het overwegen wel waard.

Voor- en nadelen

Een van de belangrijkste voordelen van de steampod is dat je haar niet wordt beschadigd. Je kunt de steampod daarom regelmatig gebruiken, zonder dat het slecht is voor je haar. Daarbij is deze ook nog eens heel geschikt voor ieder haartype. Het maakt dus niet uit of je dik of dun haar hebt, krullen of maar een beetje slag. Deze nieuwe steampod zou altijd naar behoren moeten werken. Daarnaast heeft de steampod verschillende werkingen. Je kunt deze namelijk ook gebruiken om je haar te krullen. Een laatste voordeel is dat dit apparaat je haar weet te verzorgen. De stoom dringt door tot in de haarvezels, waardoor je haar gezond is en blijft stralen. Toch zijn er ook nadelen. Zo moet je er regelmatig nieuw water in doen, want er komt al gauw kalk in het apparaat. Ook is dit apparaat zwaarder dan een normale stijltang en neemt het apparaat iets meer plek in beslag. Hierdoor is het apparaat ook iets lastiger mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Waarom?

Waarom zou je dan uiteindelijk kiezen voor een steampod? Dat is simpel. Wil je je haar regelmatig stijlen en/of krullen zonder dat het kapot gaat? Dan is dit de oplossing. Bovendien wordt het haar verzorgd en is het dus geschikt voor meerdere haarsoorten. De steampod is wel iets duurder, maar je hebt er ook langer plezier van en je haar is je zeer zeker heel dankbaar.

Lees ook:  Een mooie coupe door te kijken naar het individu

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings