Hoe je als vrouw je sexiness kunt verhogen

06/05/2024
112
sexy vrouw

Waarom zou je er als vrouw voor kiezen om je soms sexy te voelen als dit altijd kan?
Dit hoeft echt niet altijd voor een ander te zijn, je kunt je sexy voelen voor jezelf.
Je sexy voelen geeft een bepaald zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit.
Wij delen graag wat tips zodat jij je ook vaker dan soms sexy kunt voelen. Here we go!

Trek je kleren vaker uit


Dit wil niet zeggen dat je ineens voor jan en alleman uit de kleren moet gaan, maar juist voor jezelf op momenten dat het kan. Vaker in je nakie zijn zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en brengt je in contact met je eigen lichaam. By the way, de volgende tip werkt heel goed in combinatie met deze.

Killer body


Heb je als vrouw zijnde een killer body, dan gaat de sexiness-meter direct omhoog. Een strakke huid en rondingen op de goede plekken zijn pluspunten, zowel voor jezelf als voor mannen. Dit zorgt ervoor dat je nog jaren lang sexy kunt zijn. Daarbij maak je een gelukshormoon genaamd endorfine aan. Een abonnement bij de sportschool en een bewustwording van wat je eet kunnen al wonderen verrichten.

Duik met iemand onder de lakens


Als je de bovenste 2 tips hebt gevolgd zou je nu hartstikke zelfverzekerd moeten zijn in je eigen lichaam. Take it to the test! Het is geweldig voor je zelfvertrouwen om een man op te winden en een intieme avond te hebben. Met je nieuwe sexy-level hoeft er geen erectiegel aan te pas te komen en voorkom je überhaupt dat je bedpartners moeten leunen op bijvoorbeeld Eroxon stimgel.

Verzorg je zelf extra-extra-extra


Vrouwen besteden nu eenmaal veel tijd aan hun uiterlijk, en dat is niet voor niets zo.
De kracht van een vrouw ligt in schoonheid. Dit kun je altijd als ‘excuusje’ gebruiken om jezelf te verwennen. Ga dus een dag naar de spa, bezoek de kapper regelmatig, laat je nagels overdreven vaak doen. Alles wat je moet doen om jezelf sexy te voelen is altijd een goede keuze, toch?


‘’Confidence is the sexiest thing a woman can wear’’

 Kleding is de ultieme confidence booster voor vrouwen. Laten we eerlijk zijn, hoe goed voel je jezelf wel niet als je net een te gekke outfit heb gescoord en deze voor het eerst aan doet? Het vinden van de juiste stijl en kleding die goed aansluit bij je lichaam draagt hier heel erg aan bij. Juist daarom sporen wij aan om regelmatig te gaan shoppen. Benieuwd naar de kleding trends door de jaren heen? Wij schreven er al een artikel over!

Unlock your inner-sexiness met deze tips, baby!


Lees ook:  Tips om de lucht in huis te verfrissen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Seizoensgebonden make-up look voor je bruiloft

De voordelen van shilajit voor vrouwen

Hoe verminder en verwijder je rimpels, onze tips!

Dikker haar krijgen? Dit is de ultieme gids!

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings