3 redenen waarom jij jouw foto’s moet laten afdrukken

06/01/2023
884
foto's afdrukken

Fotograferen en foto’s bewaren is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Iedereen draagt vandaag de dag digitaal zijn fotoboek bij zich. Maar hoe handig het ook is om jouw foto’s in de cloud, op jouw computer of in de galerij van jouw telefoon te hebben staan, er gaat niets boven fysieke foto-afdrukken. Foto’s afdrukken doe je gemakkelijk met de fotoservice van bijvoorbeeld Albelli. Hieronder lees 3 redenen waarom je jouw foto’s moet laten afdrukken.

Nooit meer foto’s kwijtraken

Een gecrashte harde schijf, gehackt account of het kwijtraken van die ene USB-stick. Het klinkt misschien als iets dat jou niet overkomt, maar het kan zomaar onverhoopt een keer de realiteit worden. Op zo’n moment zou je willen dat je fysieke afdrukken van jouw foto’s had. Afgedrukte fotokopieën kunnen namelijk niet zomaar crashen of gehackt worden. En je raakt ze ook een stuk minder snel kwijt dan een USB-stick of externe harde schijf. Verder is het ook nog maar de vraag of we over een aantal decennia nog met dezelfde hardware en software kunnen werken en of jouw foto’s nog bekeken kunnen worden. Met fysieke foto’s hoef je je hier geen zorgen om te maken. 

Digitale foto’s worden vaak vergeten

Wees eerlijk: hoe vaak bekijk jij de foto’s die je ergens in een mapje op jouw computer hebt staan? Waarschijnlijk niet tot nauwelijks. Digitale foto’s worden vaak in het archief geplaatst om er daarna nooit meer naar om te kijken. Deze herinneringen kunnen dan ook gemakkelijk worden vergeten. Wanneer je jouw foto’s afdrukt kijk je er vaker na en geniet je ook nog eens extra van al jouw kiekjes. Verder kan je ze er gemakkelijk bijpakken wanneer je behoefte hebt om herinneringen op te doen. 

Je bent nauwkeuriger met het uitkiezen van jouw foto’s 

Waarschijnlijk staan jouw mappen vol met mislukte foto’s die je eigenlijk al lang weg had moeten gooien. Onscherpe of dubbele foto’s zijn eerder regel dan uitzondering. Wanneer je jouw foto’s laat afdrukken kijk je een stuk kritischer naar jouw foto’s. Je drukt immers geen mislukte foto’s af. 

Dus wanneer er weer een digitale stapel aan onbekeken foto’s op jouw computer staat, weet je wat te doen. Print ze uit en geniet van de prachtige herinneringen die de foto’s meebrengen. Door jouw foto’s uit te printen ben je nauwkeuriger met het uitkiezen van de foto’s, weet je zeker dat je jouw foto’s niet kwijtraakt en zul je jouw waardevolle herinneringen nooit vergeten.

Meer lezen op Beautyweb? Lees hier onze blog over tips om er goed uit te zien op foto's.

Lees ook:  Snel fit worden voor de zomer? Zo doe je dat!

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke schoenen bij welke outfit?

Haar opsteken met vlecht: 6 ideeën

Haar half opsteken: hoe doe je dat? 

Het eeuwenoude schoonheidsritueel: de Marokkaanse hammam

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings