Quick updo Sparkly Glitter; snel een schitterende make-up

08/11/2019
549
glamour make-up

Stap 1

Begin met een goed gereinigd gezicht. Het preppen van de huid is een essentieel onderdeel voor een goed eindresultaat. Verzorg de lippen en droge gebieden in het gezicht. Epileer de wenkbrauwen indien nodig. Breng een egale basis aan met een cream foundation. Verdun deze met een hydraterende dagcrème, zodat het product in de huid blendt en niet op de huid blijft liggen. Camoufleer daarbij eventuele oneffenheden. Meng ook je camouflageproduct met een dagcrème. 

Stap 2

Breng met een grof blendingpenseel een oogschaduw aan in een mooie bruintint. De keuze voor een warme of koele bruintint hangt deels af van de ondertoon van je huid. 

Stap 3

Breng nu de gouden glitters aan met een speciale gel voor een ‘Sparkly’ effect. Finish het geheel met transparante lippen, bijvoorbeeld met een nude kleur lipgloss of lipstick. Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere sprekende kleur lippen. Een goede mascara en subtiele blush maken het geheel compleet. Fijne feestdagen! 

Marike gaf eerder al tips over make-up voor de donkere huid. En uiteraard hebben we dan ook voor de donkere huid een sprankelende make-up.
Ben je meer een liefhebber van een natuurlijke make-up? Dat kan natuurlijk ook.

Make-up & haar: Marike van den Bos, styling: Marike van den Bos, fotografie: Michel Zoeter, model: Lonny Mayrenn @ Ulla Models, educator: www.facefactsacademy.nl 

Facefacts Academy is dé beautyschool in Nederland waar je terecht kunt voor erkende opleidingen, zoals op het gebied van visagie, hairstyling, bridal styling, kapper, nagelstyling, schoonheidsspecialist, permanente make-up, wimperextensions, henna brows & threading/waxing, lash lifting en grime. Facefacts Academy heeft locaties in Arnhem, Heerenveen en Utrecht. De opleidingen sluiten aan bij de nieuwste eisen, gesteld door brancheorganisatie ANBOS. Daarbij is Facefacts Academy opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Kijk voor meer informatie op www.facefactsacademy.nl

Lees ook:  Rimpels weg, opmaken in 5 minuten!

Wil jij er fantastisch uitzien tijdens de feestdagen maar heb je geen zin om uren voor de spiegel te staan? Make-up artist Marike van den Bos, eigenaar van opleidingsinstituut Facefacts Academy, laat zien hoe je de ‘Sparkly Glitter’ look maakt. Het is een ‘quick updo’ waarmee jij straks het stralende middelpunt bent tijdens de feestdagen.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings