Herfstmake-up step-by-step Autumn Glow

12/11/2020
725
herfstmake-up

“Ik begin met het aanbrengen van een vochtinbrengende crème voordat ik met de make-up start (foto 1). Buiten wordt het steeds kouder en binnen staat de verwarming vaak al aan, dus is het belangrijk om de huid een handje te helpen met deze wisselende temperaturen en luchtvochtigheid. 

Herfstmake-up step-by-step Autumn Glow

Foto 1.

Herfstmake-up step-by-step

Om dit te ondersteunen kies ik een foundation met tevens een voedende en hydraterende werking (foto 2). Let goed op welke kleur je kiest; waarschijnlijk is je zomerteint inmiddels vervaagd en zul je je foundation hier op aan moeten passen.

Herfstmake-up step-by-step Autumn Glow

Foto 2.

Ogen

Op de ogen breng ik vervolgens met een vochtig kwastje een warme kleur goud aan die ik in een punt uitwerk naar de buitenste ooghoeken (foto 3). Om wat meer diepte te creëren, schaduw ik de buitenste ooghoeken ietsje in met een bruintint. Dit houd ik minimaal, omdat deze eye-look niet veel diepte nodig heeft. Ik creëer net iets meer definitie door een dun bruin lijntje langs de buitenkant van de onderste oogleden te trekken en zet daarna de wimpers aan met een laag mascara.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen houd ik zo natuurlijk mogelijk. Ik corrigeer de vorm waar nodig en teken ze lichtjes in met een potlood (foto 4). Om de haartjes mooi op hun plek te houden gebruik ik een doorzichtige wenkbrauwgel.

Shading

De shading en rouge houd ik subtiel, omdat ik wil dat de ogen en lippen goed opvallen (foto 5). Ik gebruik hiervoor dan ook zachte kleuren en niet te veel product. Verder breng ik een gouden highlighter aan op de jukbenen en boven de lippen. Deze past mooi bij de oogschaduw.

Lippen

Als laatste zet ik de lippen aan met een matte lipstick in een diepe plum-kleur, die ervoor zorgt dat je een echte herfst-look krijgt (foto 6).

Zie hieronder het eindresultaat van je herfstmake-up step-by-step Autumn Glow.

Visagie en tekst: Evelien Vos, model: Sharon

Lees hier ook onze handige tips om voorbereid de herfst in de gaan.

Lees ook:  Duurzame schoonheid, jij maakt het verschil

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Hoe zorg je voor hygiëne in schoonheidssalon?

Meroda Changing Foundation review

Voorbereid de herfst in

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings