Help je kapper met #SupportYourSalon

24/03/2020
629
#SupportYourSalon

Inmiddels hebben meer dan 400 salons zich aangemeld en het aantal blijft groeien. Ook omdat jij jouw favoriete salon aan kunt melden voor dit initiatief. Het maakt niet uit of jouw kapper met Keune werkt of met een ander merk.

Klanten helpen salons met #SupportYourSalon

Jij kunt je favoriete salon helpen door een waardebon te kopen met een waarde van 25, 50 of 100 euro. Een zelfgekozen bedrag is ook mogelijk. Keune draagt zorg voor een snelle uitbetaling aan de salons. Uiteraard komt het gehele bedrag van de waardebon ten goede van de gekozen salon. Je kunt je waardebon verzilveren zodra de salons hun deuren weer openen. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete salon door deze lastige tijd heen helpen.

Hoe het werkt...

  • Het is idee is simpel. Via www.supportyoursalon.com kun je waardebonnen kopen voor een toekomstig uit te voeren salonbehandeling (of via de site van jouw salon als deze al is aangemeld).
  • Je krijgt een bevestigingsmail met de waardebon. Deze waardebon kun je later gebruiken bij het maken van een afspraak. De waardebon is onbeperkt geldig.
  • Het doel van dit initiatief is om de komende weken, waarbij jouw salon (gedeeltelijk) gesloten is, toch inkomsten te generen.
  • Het initiatief is voor alle kapsalons in Nederland, ongeacht waar je salon is gevestigd en welk merk wordt gevoerd – dus dit geldt niet alleen voor Keune kappers.

 #SupportYourSalon

Lees ook:  Inspiratie: trouwkapsels

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Hoe zorg je voor hygiëne in schoonheidssalon?

Meroda Changing Foundation review

Voorbereid de herfst in

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings