Haarverzorgingstips voor gezond en glanzend haar

15/04/2024
404
glanzend haar

Het hele jaar door doe je er maar al te graag alles aan om je haar glanzend en gezond te houden. En één ding is zeker. Dit vereist soms wel de nodige tijd.

Misschien dat je haar veel te verduren heeft gehad doordat je lekker veel hebt gezwommen op vakantie. Vanaf de eerste zonnige lentedagen spendeer je het liefste veel tijd in de buitenlucht, waardoor je haar veel bloot wordt gesteld aan de zon. Of je kiest voor een prachtige balayage of laat je haar blonderen. In dit soort gevallen verdienen je lokken net even wat meer tijd en aandacht. Hoe je hier het beste mee om kunt gaan, lees je hier.

Maak gebruik van de juiste producten voor glanzend haar

Een van de beste tips voor je haar? Dat is toch wel het gebruik van de juiste producten. Denk daarbij aan een zilvershampoo, een goede conditioner of een voedend haarmasker. Een kapper in Eindhoven kan je hier altijd alles over vertellen en denkt graag met je mee. En door een keer in de salon langs te komen, kan de kapper direct zien wat voor producten het meest geschikt zijn voor je haar. Wel zo handig, toch?

Regelmatig een goede punt laten knippen

Maar goed, stevig en glanzend haar vereist natuurlijk meer dan alleen het gebruik van de juiste producten. Het is ook aan te raden om regelmatig je lokken bij te punten. Want door er een goede paar centimeter af te halen, maak je korte metten met gespleten haarpunten. En hierdoor voelen de uiteinden van je lokken meteen weer veel sterker aan. Ideaal als je droomt van prachtig lang haar, aangezien je haar na een goede knipbeurt weer lekker kan groeien.

Een afspraak bij een professionele kapper voor het mooiste resultaat

Is het de hoogste tijd om je haar een keer goed onder handen te laten nemen? Dan is het slim om snel een afspraak te maken bij een professionele salon, zoals Hair & Looks. Je bent hier altijd zeker van een eerlijk en professioneel advies en wordt geknipt in een relaxte omgeving.

Ga je maar al te graag voor een compleet andere look? Of speel je het liever op veilig en ga je voor je vertrouwde kapsel? Geef je wensen door in de salon en ben zeker van een resultaat dat helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Lees ook:  Alles over feestelijk haar en tips voor dun haar

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Seizoensgebonden make-up look voor je bruiloft

De voordelen van shilajit voor vrouwen

Hoe verminder en verwijder je rimpels, onze tips!

Dikker haar krijgen? Dit is de ultieme gids!

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings