Een warme make-up step-by-step: Golden winter

28/02/2020
763
warme make-up

Gezichtsverzorging is de sleutel tot een mooie huid. Daarom begint Sascha altijd met het reinigen van het gezicht en met het aanbrengen van een crème of gel die past bij het model voordat ze van start gaat met het aanbrengen van de warme make-up.

 

De basis

Omdat de huid in dit seizoen wat droger kan aanvoelen, gebruikt ze een vollere hydraterende crème. Deze laat ze goed intrekken voordat ze met de make-up van start gaat. Voor deze look kiest ze een basis met een poederachtige finish. Deze basis zorgt ervoor dat de warme make-up de hele dag goed blijft zitten en mat blijft.

Foundation en ogen

Onder de ogen zet ze een vloeibare concealer aan. Deze geeft een prachtige frisse reflectie aan de huid, zonder dat je hem erop ziet liggen. Op de oogleden gebruikt ze eerst een primer, zodat de make-up langer blijft zitten en de oogleden een mooie egale basis hebben. 

Over het gehele oog brengt ze een prachtige kopergouden glans aan. In de hoekjes werkt Sascha met een matte bruine oogschaduw om meer diepte te creëren. De wenkbrauwen kamt ze alleen maar uit, waarna ze met een gel in model worden gebracht. 

Vorm shapen

Een lichte contour en rouge wordt aangebracht om de vorm wat meer te shapen. Het is altijd heel mooi om de ondertoon te pakken die ook in de oogmake up zit, zo wordt het een mooi geheel.

De lippen

Dit geldt ook voor de lippen. Deze worden aangezet met een transparante gloss die vermengd is met de oogschaduw die gebruikt is op de ogen. 

Hair & make-up artist: Sascha Koninkx, fotografie: Sascha Koninkx, model: Liselotte van Models Rock Agency .

Zin in een look met wat meer glamour? Sascha maakte 'm voor jou! Klik hier voor de step-by-step.

 

Lees ook:  Step-by-step make-up voor roodharigen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings