De leukste Kerstmis cadeaus voor een man!

10/12/2022
373
Cadeaus

Op het moment dat je deze blog leest zul je waarschijnlijk lichtelijke stress hebben, het vinden van een kerst cadeau is namelijk elk jaar weer een opgaven. Origineel zijn gaat nou eenmaal niet zo makkelijk, en al helemaal niet als je een cadeau moet kopen voor iemand van het andere geslacht. Waarschijnlijk liggen diegene zijn interesses in een totaal andere hoek dan die van jou. In deze blog helpen we je daarom verder met het uitzoeken van perfecte cadeaus.

Retro arcade kast

Nostalgie, wie houdt er niet van? De kans is zeer groot dat degene waarvoor je het koopt dit ook gaaf zal vinden! Zo kun je bijvoorbeeld een arcade kast kopen met Streetfighter ll, veel beter zal het niet worden. Je kunt hier namelijk volledig mee terug in de tijd gaan, en er uren op spelen! Ook staat het prachtig in bijvoorbeeld een man-cave. Wel is het natuurlijk belangrijk dat degene ook fan is van gamen, anders kun je beter kijken naar een van de volgende punten!

Een lekker geurtje

Ook hier zit je áltijd veilig mee. Niemand zal teleurgesteld raken van een heerlijke parfum. Van tevoren is het wel zo handig om een beetje uit te vogelen welke geurtjes hij het lekkerste vind, dat is namelijk iets heel persoonlijks. De een houdt bijvoorbeeld van een harde geur, en de ander van een zachte zoals een Bottled Night van Hugo Boss! Wel zal het een kleine investering zijn, een goede parfum is namelijk een de prijzige kant.

Bierglas met naam

Weet je dat hij een grote liefhebber van bier is? Dan maak je hem gegarandeerd blij met een gepersonaliseerd bierglas. Hierbij moet je wel rekening houden met de verschillende soorten bier glazen, zo heb je het tulpglas, die wordt het meeste gebruikt bij biertjes zoals Duvel en La Chouffe. Maar ook het typisch Nederlandse fluitje, dat glas is perfect voor een Pilsener en een Lager. Daarnaast heb je ook nog een vaasje, pint en een kelkglas.

Gepersonaliseerd smartphone hoesje

Mannen staan nou niet bepaald bekend om hun zuinigheid. Hierdoor kun je ze een probleem uit handen nemen door ze een smartphone hoesje te geven, hierbij kun je denken aan een iPhone 14 hoesje en een iPhone 12 Pro Max hoesje. Een kaal zwart of grijs hoesje is natuurlijk niet boeiend, kijk daarom op speciale sites of je een hoesje kunt maken met allemaal persoonlijke foto’s, van zijn dierbaren of bijvoorbeeld huisdieren!

Een spannend boek

Tegenwoordig lezen steeds minder mensen, terwijl uit onderzoek blijkt dat ze dat wel meer willen lezen. Meestal is de drempel het kopen van een boek, want er is zo gigantisch veel te kiezen. Mocht iemand anders die keuze voor je gemaakt hebben dan is het enige wat je hoeft te doen het lezen zelf. En weet je dat hij altijd diep in de materie over bijvoorbeeld de oorlog gaat, dan kun je daar hele gave en mooie boeken over kopen!

Meer over Kerstmis lezen? Lees dan deze blog over hoe je minder zult eten!

Lees ook:  Fashion e-commerce in Nederland: Deze bekende mode merken zijn van onze eigen bodem

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Meroda Changing Foundation review

Natuurlijke schoonheid: alles over wimpers

De top 10 beste zilvershampoo voor je haar!

Viral Charlotte Tilbury dupes én reviews

© Beautyweb - 2023
Made with
Web Wings