Beter georganiseerd door het leven met de Familie-agenda

26/09/2019
574
Familie-agenda

Personal Organizer Sophie Timmermans van Home Work Time denkt graag met je mee en biedt je een helpende hand in de vorm van een familie-agenda (ja, ook heel handig voor gescheiden ouders en samengestelde gezinnen! Dan geef je 'm gewoon mee met je kind).

Wie doet wat en wanneer?

Wie gaat er vanavond mee naar turnen, wie doet de was, hoe laat begin voetbal en moest morgen nou eigenlijk de groene of de grijze bak naar buiten? Zomaar een paar vragen die in ieder gezin zo ongeveer dagelijks aan de orde komen. En wanneer was ook alweer dat verjaardagsfeestje? Is er al een cadeautje gekocht? Wat eten we vanavond? Aaaah, gek kun je er van worden, en dan is de dag nog maar net begonnen!

Geeft lucht

Voor iedereen die bij het beantwoorden van deze vragen wel wat hulp kan gebruiken, is er nu de Familie-agenda van Home Work Time. Ervaringsdeskundige Sophie Timmermans ontwikkelde deze om gezinnen te ontzorgen.

Familie-agenda

De agenda schept orde en structuur in het leven van drukke gezinnen. Hij helpt de feiten voor te blijven, zodat er rust komt en tijd voor de dingen die ertoe doen. De agenda heeft veel schrijfruimte en zit vol extra’s. Een goede agenda helpt om je tijd te organiseren en dat geeft lucht.

Wat valt op?

Uiteraard bladerden we de agenda zelf ook even door en wat viel ons op? Als eerste natuurlijk de superhandige opbergmapjes (voor visitekaartjes, uitnodigingen, afspraakkaartjes voor cv-onderhoud, noem maar op), de stickers voor de afvalbakken, tandartsafspraken etc., de leuke spreuken, de menusuggesties, praktische tips en het overzicht met de schoolvakanties voor de verschillende regio’s, tel daarbij op de leuke tekeningen en de weeknummers, en ons eindoordeel is: handig en ontzorgend. Deze agenda is een must voor ieder gezin dat beter georganiseerd door het leven wil gaan!

Getest

Uiteraard lieten we ‘m ook even testen door een drukbezette dame met kinderen, een man en een pittige functie in de media (niemand minder dan onze eigen Femke van Soest, Content manager ProfNail, StyleVision en BeautyWeb). Zij zegt over de Familieagenda: “Wat een verademing deze agenda. Niet alleen omdat je heel overzichtelijk (een week per twee pagina's) kunt zien hoe de week gaat verlopen, maar ook omdat hij zo leuk is. Tuurlijk, aan de standaard ruimte voor notities is gedacht, maar er is ook plek voor ideeën voor het diner, stickervellen met leuke icoontjes voor de bso, opa & oma, tandarts, verjaardagen en zelfs welke afvalcontainer er buiten gezet moet worden.

Familie-agenda

Een van de handige bewaarmapjes.

Er zijn insteekhoezen voor formulieren die niet kwijtgeraakt mogen worden (weer die brief van het consultatiebureau en uitnodigingen voor kinderpartijtjes) en er is een afvinklijst voor zakgeld. Maar ook organizing tips (heb ik nodig!), schoolroosters en vakanties én (voor de gescheiden ouders onder ons) een 'wie is waar-ruimte' waar je heel overzichtelijk kunt zien waar de kids zijn. Dit aangevuld met leuke quotes maakt deze agenda een hele prettige organizer om het nieuwe jaar overzichtelijk mee te beginnen.
Voor iemand die totaal onoverzichtelijk werkt en wat meer planning en structuur in haar leven nodig heeft (en dus ook mijn familie), is deze agenda echt een uitkomst!”

Zelf zo’n handige familie-agenda bestellen? Dat kan via de site van Home Work Time.

Lees hier ook onze blog over de mogelijkheden binnen scheiden.

Lees ook:  De ultieme gids voor het dragen van oorbellen

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Rimpels op je bovenlip verminderen met fillers

4 onmisbare kledingitems tijdens de zwangerschap

De 4 must-have items voor elke vrouw!

Acne aanpakken: hoe doe je dat?

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings