4x tips om er binnen een handomdraai verzorgd uit te zien

13/06/2022
1302
verzorgd uitzien

De ochtend bestaat vaak uit een boel gehaast. De hond uitlaten, ontbijten, de tas inpakken én jezelf ook nog een beetje opdoffen. Terwijl dat laatste er vaak bij inschiet. Gelukkig bestaan er een aantal tips om jezelf goed voor de dag te laten komen zonder dat dit een uur in beslag neemt. Hieronder praten we je bij.

1. Doe je sieraden om

Sieraden zijn een ware toevoeging aan jouw outfit. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan jouw uiterlijk. Maar naast dat kunnen sieraden er ook voor zorgen dat je er netjes uitziet. Een gouden ring dames ziet er namelijk elegant en chique uit, en dat zal ook altijd zo blijven. Gouden sieraden blijven namelijk mooi, mits je het goed verzorgd. Combineer vervolgens de gouden ring met een bijpassende armband, horloge en een mooi paar oorbellen. Je kunt immers nooit genoeg sieraden dragen!

2. Verzorg je handen goed

Mensen die net ten huwelijk zijn gevraagd willen hun verlovingsringen natuurlijk maar wat graag laten zien. Maar om die ringen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen is een goede handverzorging van groot belang. Wanneer je een mooie ring draagt met vieze handen en afgekauwde nagels is dat zonde. De ring verdient de aandacht, terwijl de aandacht waarschijnlijk naar de handen en nagels gaat. Redenen genoeg dus om jouw handen goed te verzorgen. En dit hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Probeer het nagelbijten achterwege te laten en kies desnoods voor een mooie kleur nagellak. Zorg ervoor dat de handen er netjes uitzien en je bent klaar om de deur uit te gaan.

3. Een verzorgd kapsel

De wekker gaat en je kijkt in de spiegel. Je ziet dat je kapsel er niet helemaal op-en-top uitziet. Het had desnoods wel een wasbeurt kunnen gebruiken. Een goede tip om dit binnen een handomdraai te kunnen oplossen is door een paardenstaart te dragen. Een paardenstaart kan er ook voor zorgen dat je gezicht sprekender wordt, omdat het haar uit je gezicht verdwijnt. Een andere tip om jouw kapsel een opfrisbeurt te geven, is door wat droogshampoo te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je haar niet vettig lijkt.

4. Denk vooruit

Heb je in de ochtend weleens last van kledingcrisis? Als je niet goed weet wat je moet dragen kan dat behoorlijk wat stress en tijdnood opleveren. Om dit te voorkomen is het belangrijk om vooruit te denken. Denk in de avond alvast na wat je de volgende dag wil dragen. Leg dit stapeltje kleding klaar, zodat je meteen de goede outfit aantrekt wanneer je uit bed stapt.

Wil jij je vaker sexy voelen? Wij schreven een artikel boordevol tips!

Lees ook:  Een nieuwe voedingstrend: clean label

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings