Zonadvies op maat om huidkanker te voorkomen

26/06/2020
836

Het Huidfonds heeft samen met Weerplaza en de opleiding Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht gewerkt aan een online tool die op basis van huidtype, activiteit, tijdsduur en UV-kracht een persoonlijk zonbeschermingsadvies samenstelt. Het Huidfonds wil hiermee een breed publiek voorlichten over de juiste zonbescherming ter voorkoming van huidkanker.

Wil je weten waarom zonbescherming zo belangrijk is en hoe je dit het beste kunt gebruiken? Lees dan nu meer over het belang van zonbescherming in je schoonheidsroutine.

Huidkanker in Nederland

De meest voorkomende vorm van kanker in Nederland is huidkanker en helaas neemt het aantal mensen met huidkanker toe. Jaarlijks wordt bij bijna 70.000 mensen huidkanker ontdekt en dit aantal zal naar verwachting verder toenemen. Huidkanker kan in verschillende vormen voorkomen. Bescherming tegen de schadelijke invloeden van zonlicht kan helpen om huidkanker te voorkomen.Zonadvies op maat

Over het Huidfonds

Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. ‘Hou van je huid, zorg voor je huid’ is de boodschap die zij uitdragen. Om onze missie te volbrengen heeft het Huidfonds drie belangrijke doelstellingen voor ogen: voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting, verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening, acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

www.huidfonds.nl

Het Zonadvies op Maat vind je hier.

Lees ook:  Rimpels op voorhoofd voorkomen: Hoe doe je dat?

Ontdek alle beauty tips en trends

Recent

Welke mode bestellen vrouwen het meest online?

Dit betekent het symbool op jouw beautyproducten

Hoe verzorg je de huid rond je ogen?

Bordspellen en de voordelen voor de geestelijke gezondheid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings