Een avondje uit? Neem deze spulletjes altijd mee!

07/12/2022
1472
spulletjes

Ga je een avondje stappen, heerlijk uiteten of even gezellig een terrasje gaat pikken met vriendinnen? Dan neem je altijd je tas mee met hoognodige spulletjes zoals je beurs en telefoon. Maar heb je wel eens meegemaakt dat je jezelf afvroeg ‘’waarom heb ik hier niet aan gedacht?’’ Om die reden hebben wij in deze blog een aantal spulletjes op een rij gezet die je zeker moet meenemen als je ergens heengaat. Je weet maar nooit wanneer ze van pas komen!

Desinfectiedoekjes

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar desinfectiedoekjes komen altijd wel van pas. Als je veel reist met het openbaar vervoer, op plekken bent geweest die misschien niet zo schoon waren of om je handen schoon te maken voor- of nadat je iets gegeten hebt, er zijn genoeg redenen om ze in je tas te hebben. Voor verschillende gelegenheden gebruik je verschillende formaten tassen, maar daar hebben wij iets op! Desinfectiedoekjes zijn beschikbaar in meerdere formaten zodat er altijd eentje is die wel in je tas past, of je kunt kiezen voor desinfectiegel. Deze zijn altijd verkrijgbaar in kleine formaten zodat je ze makkelijk in je tas kunt doen.

Een telefoon oplader

Een telefoon heb je eigenlijk altijd bij je. Je gebruikt de telefoon om te praten met je vrienden en familie, om dingen op te zoeken of voor je eigen vermaak. Dat laatste is natuurlijk niet nodig als je een gezellig avondje ergens zit met je vriendinnen, maar die andere komen even goed aan bod. Stel je voor dat je telefoon uitvalt net voordat je alleen naar huis moet lopen, of dat jullie ergens zijn en er gebeurt iets, dan kan je telefoon niet leeg zijn. Daarom is het hebben van een telefoon oplader in je tas altijd een goede keuze. Je moet altijd bereikbaar blijven voor anderen en jij moet anderen kunnen bereiken. Een telefoon oplader neemt gelukkig niet zoveel plaats in beslag, dus hij is gemakkelijk mee te nemen.

Je favoriete lippenstift

Als je uitgaat of ergens gaat eten, zal je lippenstift gedurende de avond steeds minder worden. Dit is heel normaal want door het drinken en eten gaat het gewoon ervan af. Het kan wel handig zijn als je het na het eten of voordat jullie doorgaan naar het volgende café, even je lippenstift kunt bijwerken. We willen er natuurlijk allemaal zo goed mogelijk opstaan gedurende de hele avond, want wie weet kom je die ene speciale persoon tegen. Dan is het wel belangrijk dat je er op je best uitziet en daar kan je favoriete lippenstift bij helpen. Gelukkig zijn alle lippenstiften klein. Hierdoor kun je ze altijd gemakkelijk meenemen, ongeacht de grootte van je tas.

Door deze blog hopen wij je overtuigd te hebben dat je bovenstaande spulletjes altijd bij je moet hebben, ongeacht de gelegenheid. Al deze spullen kunnen vaak van pas komen en je weet maar nooit wanneer deze situaties zich voor gaan doen. Daarom kun je ze het beste altijd bij je dragen!

Lees ook:  Gratis online yoga met de lesprogramma’s van EkhartYoga

Meer lezen op Beautyweb? Lees hier waarom een diepe connectie belangrijk is.

Recent

Maybeline sky high mascara review: een eerlijk advies

Wat doet boksen met je lichaam?

De 10 beste Drunk Elephant bronzing drops dupes

De 10 beste zonnebrand voor acne huid

© Beautyweb - 2024
Made with
Web Wings